Giriş Kayıt
Gerhard Czepe

Gerhard Czepe


Yapım Yöneticisi

Gerhard Czepe, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1991 Dram Yapım Yöneticisi 6.9 334
1985 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.2 6,046
1983 Biyografi Çeşitli 7.9 338
1977 Komedi 0 5.7 573
1976 Dram Yapım Yöneticisi 7.3 111
1973 Gizem 0 5.8 341
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,419) The Sinner (2,181) La Casa de Papel (1,465) Castle Rock (1,448) Shameless (1,439) A Discovery of Witches (1,365) Bodyguard (1,339) Suits (1,337) The 100 (1,273) Fear the Walking Dead (1,002)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018