Giriş Kayıt
Joel Cutrara

Joel Cutrara (82)


Oyuncu

Joel Cutrara, 22 Nisan 1936 doğumlu oyuncu.

Batman (1989) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Nisan 1936
Burcu: Boğa
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1989 53 Aksiyon Oyuncu 7.5 305,227

Masum Sanık Roger Rabbit
1988 52 Animasyon Oyuncu 7.7 164,228

Önemsizlik
1985 49 Dram Oyuncu 6.7 2,807
1984 48 Oyuncu 6.1 633

Bir Zamanlar
1981 45 Dram Oyuncu 7.3 7,676
Dizi Altyazıları
Arrow (3,779) Vikings (2,486) The Flash (1,765) Supergirl (1,360) Doctor Who (1,013) Counterpart (866) La Casa de Papel (807) Supernatural (748) Friends (721) The Big Bang Theory (716)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018