Giriş Kayıt
Jon Cutler

Jon Cutler


Oyuncu

Jon Cutler, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Koşan Adam
1987 Aksiyon Oyuncu 6.7 128,646

Karımı Kaçırdılar
1986 Komedi Oyuncu 6.9 23,750

St. Elmo Ateşi
1985 Dram Oyuncu 6.4 32,203

Tehlike Çemberi
1979 Aksiyon Oyuncu 6.7 4,895
1978 Dram Oyuncu 5.8 737
1977 Dram Oyuncu 6.7 15,956
Dizi Altyazıları
True Detective (4,893) Shameless (3,842) Vikings (2,199) Inside No. 9 (1,742) Counterpart (1,523) The Flash (1,502) Project Blue Book (1,440) The Blacklist (1,229) Arrow (1,221) This Is Us (875)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019