Giriş Kayıt
Elisha Cuthbert

Elisha Cuthbert


Oyuncu, Yapımcı

Elisha Cuthbert, oyuncu, yapımcı.

2013 yılının Temmuz ayında Dion Phaneuf ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Komşu Kızı (2004), Mumya Evi (2005), Happy Endings (2011), Hırçın Sevgilim (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Leesh
9.7 (118 Oy)
  • Currently 193/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (158)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Suç Oyuncu 6.4 12,702
2022 Korku Oyuncu 5.7 142
2021 Komedi Oyuncu    
2017 Komedi Oyuncu 5.8 14,812
2016 Komedi Oyuncu 7.5 42,233
2015 Komedi Oyuncu 5.6 2,978
2014 Komedi Oyuncu 6.3 19,383
2011 Komedi Oyuncu 7.8 39,950
2010 Komedi Oyuncu 8.2 24,893
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,363
2010 Suç Oyuncu 6.5 2,381
2009 Komedi Oyuncu 5.1 3,445
2008 Dram Oyuncu 7.7 79

Hırçın Sevgilim
2008 Komedi Oyuncu 6.2 20,446
2008 Suç Oyuncu 5.7 329

Sıradan Bir Gündü
2007 Dram Oyuncu 6.7 23,136

Dehşet Odası
2007 Suç Oyuncu 4.6 23,649
2007 Oyuncu 4.3 127
2006 Talk-Show Oyuncu 4.3 1,155

Sessiz
2005 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.1 17,455

Mumya Evi
2005 Korku Oyuncu 5.5 133,134

Komşu Kızı
2004 Komedi Oyuncu 6.7 238,007

Aşk Her Yerde
2003 Komedi Oyuncu 7.6 529,177
2003 Komedi Oyuncu 6.6 17,550

Eski Dostlar
2003 Komedi Oyuncu 7.0 242,230
2003 Komedi Oyuncu 6.5 17,290
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 195,946
2001 Dram Oyuncu 6.5 1,419
1999 Macera Oyuncu 3.7 1,432

Bizim Ev
1999 Komedi Oyuncu 4.8 263
1998 Macera Oyuncu 5.6 575
1993 Komedi Oyuncu 8.2 18,848
1993 Komedi Oyuncu 7.0 14,234
1990 Dram Oyuncu 8.2 16,070
1988 Talk-Show Oyuncu 4.6 2,284
1952 News Oyuncu 4.6 2,435
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024