Giriş Kayıt
Catherine Cusack

Catherine Cusack (50)


Oyuncu

Catherine Cusack, 21 Aralık 1968 doğumlu oyuncu.

Düşler Ülkesi (2004) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Aralık 1968
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Düşler Ülkesi
2004 36 Biyografi Oyuncu 7.7 189,290
2003 35 Dram Oyuncu 6.6 339
2001 Komedi Oyuncu 7.5 1,168
2000 Dram Oyuncu 5.1 910
1987 19 Dram Oyuncu 7.1 760
1963 Macera Oyuncu 8.4 32,111
1960 Dram Oyuncu 5.7 4,240
Dizi Altyazıları
Vikings (9,161) True Detective (7,905) The Punisher (4,288) Supernatural (3,560) The Big Bang Theory (3,284) Gotham (2,544) Shameless (2,059) The Blacklist (1,980) Outlander (1,929) Star Trek: Discovery (1,613)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019