Giriş Kayıt
David Curtis

David Curtis


Yönetmen Asistanı

David Curtis, yönetmen asistanı.

Bastard Out of Carolina (1996), Bloodmoon (1997), Geçen Yaz Ne Yaptığını Biliyorum (1997), (1997) Kızları Öp (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Dave Curtis | David 'DC' Curtis
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yaz Aşkları
2001 Komedi Çeşitli 5.0 14,210

28 Gün
2000 Komedi Çeşitli 6.0 39,144
2000 Komedi Çeşitli 6.2 1,264
1999 Dram Çeşitli 6.8 12,008

Uzaylı Kuklalar
1999 Aile Çeşitli 6.3 16,360

Geçen Yaz Ne Yaptığını Biliyorum
1997 Korku Çeşitli 5.7 119,236

Kızları Öp
1997 Suç Çeşitli 6.6 57,396
1997 Aksiyon Çeşitli 5.7 579
1996 Dram Çeşitli 7.5 3,790
1996 Komedi Yönetmen Asistanı 5.9 904
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,804) Daredevil (2,661) Shameless (2,391) The Flash (2,036) Better Call Saul (1,995) Arrow (1,583) The Big Bang Theory (1,406) La Casa de Papel (1,053) Manifest (951) Black Mirror (862)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018