Giriş Kayıt
David Curtis

David Curtis


Yönetmen Asistanı

David Curtis, yönetmen asistanı.

Bastard Out of Carolina (1996), Bloodmoon (1997), Geçen Yaz Ne Yaptığını Biliyorum (1997), (1997) Kızları Öp (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Dave Curtis | David 'DC' Curtis
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yaz Aşkları
2001 Komedi Çeşitli 5.0 14,347

28 Gün
2000 Komedi Çeşitli 6.0 39,472
2000 Komedi Çeşitli 6.2 1,271
1999 Dram Çeşitli 6.8 12,077

Uzaylı Kuklalar
1999 Aile Çeşitli 6.3 16,500

Geçen Yaz Ne Yaptığını Biliyorum
1997 Korku Çeşitli 5.7 120,182

Kızları Öp
1997 Suç Çeşitli 6.6 57,821
1997 Aksiyon Çeşitli 5.7 586
1996 Dram Çeşitli 7.4 3,816
1996 Komedi Yönetmen Asistanı 5.9 910
Dizi Altyazıları
Vikings (6,753) Supernatural (2,036) Titans (1,706) Outlander (1,477) The Big Bang Theory (1,313) Friends (1,002) The Flash (931) La Casa de Papel (849) Arrow (823) Black Mirror (698)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018