Giriş Kayıt
John Curran

John Curran (58)


Yönetmen, Sesler, Senarist, Yapımcı

John Curran, 11 Eylül 1960 New York City, New York, ABD doğumlu yönetmen, sesler, senarist, yapımcı.

Duvak (2006), Şantaj (2010), Çöldeki İzler (2013), Aşk Artık Burada Oturmuyor (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Eylül 1960
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Başak
8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Dram Yönetmen 6.8 364
2017 57 Dram Yönetmen 6.5 8,399

Çöldeki İzler
2013 53 Macera Yönetmen 7.2 24,818

Şantaj
2010 50 Dram Yönetmen 5.4 38,344

İçimdeki Katil
2010 50 Suç Senarist 6.1 31,367

Duvak
2006 46 Dram Yönetmen
Yapımcı
7.5 84,682

Aşk Artık Burada Oturmuyor
2004 44 Dram Sesler
Yönetmen
6.3 8,799
1998 38 Dram Yönetmen 6.9 541
1991 News Oyuncu 6.6 201
- Tarihi Yönetmen    
Dizi Altyazıları
Vikings (12,066) The Punisher (5,673) True Detective (3,791) The Big Bang Theory (3,188) Supernatural (3,166) Luther (2,499) Gotham (2,251) The Blacklist (1,773) Star Trek: Discovery (1,663) Project Blue Book (1,615)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019