Giriş Kayıt
Charles Curran

Charles Curran


Kameraman

Charles Curran, kameraman.

Mutfak Hikayeleri (2003), Hawaii, Oslo (2004), Broderskab (2009), Eyewitness (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Charlie Curran
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Suç Kameraman 7.4 1,285
2012 Macera Kameraman 7.0 137

Küçük Dal
2009 Macera Kameraman 5.9 400
2009 Dram Kameraman 5.5 244
2009 Dram Kameraman 6.9 2,942
2008 Aksiyon Kameraman 7.3 24,580
2008 Dram Kameraman 6.0 49

Kuzeyin Derinliklerinde
2007 Suç Kameraman 6.2 2,618

Svein ve Farecik
2006 Aile Kameraman 4.6 149
2005 Dram Kameraman 4.8 356
2005 Komedi Kameraman 5.3 260
2004 Dram Kameraman 7.1 4,368

Mutfak Hikayeleri
2003 Komedi Kameraman 7.3 7,636
2001 Komedi Çeşitli 7.6 13,320
2000 Dram Kameraman 6.9 91

Sofi'nin Dünyası
1999 Dram Kameraman 5.9 1,736
1999 Dram Kameraman 6.4 357
1995 Komedi Kameraman 6.1 131
1995 Dram Kameraman 5.4 227
Dizi Altyazıları
True Detective (7,086) Vikings (5,692) The Punisher (2,565) Shameless (2,142) The Big Bang Theory (2,014) Supernatural (1,975) Outlander (1,789) Gotham (1,391) The Blacklist (1,240) Black Mirror (1,163)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019