Giriş Kayıt
Kaley Cuoco

Kaley Cuoco (37)


Oyuncu, Yapımcı

Kaley Christine Cuoco, 30 Kasım 1985 Camarillo, California, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

2013 yılının Aralık ayında Ryan Sweeting ile evlendi. 3 yılın ardından 2016 yılının Mayıs ayında boşandılar.

The Big Bang Theory (2007), Sahte Sağdıç (2015), The Flight Attendant (2020), 8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Kaley Christine Cuoco
Doğum Tarihi: 30 Kasım 1985
Doğum Yeri: Camarillo, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Kaley Cuaco
Burcu: Yay
Web Sitesi:
Boyu: 1.68 m
9.1 (129 Oy)
  • Currently 182.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (95)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 37 Komedi Oyuncu 5.6 3,452

Torontolu Adam
2022 37 Aksiyon Oyuncu 5.7 12,669
2021 Oyuncu 5.9 28
2021 Belgesel Oyuncu 7.7 69
2020 Komedi Yapımcı
Oyuncu
7.1 56,194
2020 Komedi Oyuncu 7.0 254
2020 Komedi Oyuncu    
2019 Animasyon Yapımcı
Oyuncu
8.5 30,001
2019 Belgesel Oyuncu 5.7 37
2019 Talk-Show Oyuncu 5.4 466
2018 Komedi Oyuncu 6.6 25
2017 32 Komedi Oyuncu 5.2 4,738

Bu da Nereden Çıktı?
2016 31 Komedi Oyuncu 6.2 114,571
2016 Müzik Oyuncu 5.9 87

Alvin ve Sincaplar: Yol Macerası
2015 30 Animasyon Oyuncu 4.9 20,150
2015 30 Dram Oyuncu 4.7 489

Sahte Sağdıç
2015 30 Komedi Oyuncu 6.6 76,725

Yeni Başlayanlar için Vahşi Batı
2014 29 Komedi Oyuncu 6.1 190,341
2014 29 Komedi Yapımcı
Oyuncu
4.3 2,250
2014 Komedi Oyuncu 5.6 310
2013 Oyuncu 6.8 389
2012 27 Biyografi Oyuncu 5.8 843
2012 27 Dram Oyuncu 6.0 1,808
2011 26 Oyuncu 5.7 148
2011 26 Animasyon Oyuncu 5.4 34,796
2010 Komedi Oyuncu 8.2 24,376
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,245
2010 25 Komedi Oyuncu 3.5 1,511
2008 23 Komedi Oyuncu 4.4 3,004

Puma Kulübü
2007 22 Komedi Oyuncu 4.0 3,518
2007 22 Dram Oyuncu 5.7 2,627
2007 Komedi Oyuncu 8.2 806,281
2007 Komedi Oyuncu 6.0 4,636
2006 Talk-Show Oyuncu 4.3 1,078
2005 20 Komedi Oyuncu 4.4 1,140

Bratz Rock Melekleri
2005 Macera Oyuncu 5.4 522
2005 Talk-Show Oyuncu 4.9 406

Büyük Kaçış
2005 Aksiyon Oyuncu 8.3 534,683
2005 Komedi Oyuncu 8.4 11,135
2004 19 Korku Oyuncu 4.4 2,100
2004 19 Komedi Oyuncu 4.7 1,348
2004 19 Aksiyon Oyuncu 4.5 3,899
2003 Komedi Oyuncu 6.7 17,108
2003 Komedi Oyuncu 6.5 16,555
2002 Komedi Oyuncu 7.0 25,905
1998 Dram Oyuncu 7.1 84,611
1998 13 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.1 668

Bir Koca Şart Mı?
1997 12 Komedi Oyuncu 5.5 20,465
1997 Animasyon Oyuncu 5.8 2,217
1997 Talk-Show Oyuncu 2.5 8,225
1996 News Oyuncu 3.2 849

Sanal Gerçek
1995 10 Aksiyon Oyuncu 5.5 30,556
1994 News Oyuncu 3.3 899
1993 Komedi Oyuncu 7.0 13,857
1988 Belgesel Oyuncu 3.9 706
1981 News Oyuncu 3.5 2,509
1952 News Oyuncu 4.6 2,214
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022