Giriş Kayıt
Kaley Cuoco

Kaley Cuoco (33)


Oyuncu, Yapımcı

Kaley Christine Cuoco, 30 Kasım 1985 Camarillo, California, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

2013 yılının Aralık ayında Ryan Sweeting ile evlendi. 3 yılın ardından 2016 yılının Mayıs ayında boşandılar.

The Big Bang Theory (2007), Sahte Sağdıç (2015), 8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter (2002), To Be Fat Like Me (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Kaley Christine Cuoco
Doğum Tarihi: 30 Kasım 1985
Doğum Yeri: Camarillo, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Kaley Cuaco
Burcu: Yay
Web Sitesi:
Boyu: 1.68 m
9.1 (121 Oy)
  • Currently 182.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (94)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 5.3 11
2017 32 Komedi Oyuncu 5.3 2,989

Bu da Nereden Çıktı?
2016 31 Komedi Oyuncu 6.2 86,618
2016 Müzik Oyuncu 6.1 64

Alvin ve Sincaplar: Yol Macerası
2015 30 Animasyon Oyuncu 5.1 13,906
2015 30 Dram Oyuncu 4.8 367

Sahte Sağdıç
2015 30 Komedi Oyuncu 6.7 65,828

Yeni Başlayanlar için Vahşi Batı
2014 29 Komedi Oyuncu 6.1 157,772
2014 29 Komedi Yapımcı
Oyuncu
4.3 1,897
2014 Komedi Oyuncu 5.7 285
2013 Oyuncu 6.9 328
2012 27 Biyografi Oyuncu 5.8 729
2012 27 Dram Oyuncu 6.1 1,459
2011 26 Oyuncu 5.6 124
2011 26 Animasyon Oyuncu 5.5 28,033
2010 Komedi Oyuncu 8.1 20,306
2010 25 Komedi Oyuncu 3.7 1,342
2008 23 Komedi Oyuncu 4.7 2,555

Puma Kulübü
2007 22 Komedi Oyuncu 4.2 3,252
2007 22 Dram Oyuncu 5.9 2,491
2007 Komedi Oyuncu 8.2 626,857
2007 Komedi Oyuncu 6.1 4,223
2006 Talk-Show Oyuncu 4.4 844
2005 20 Komedi Oyuncu 4.8 986

Bratz Rock Melekleri
2005 Macera Oyuncu 5.3 336
2005 Talk-Show Oyuncu 4.7 247

Büyük Kaçış
2005 Aksiyon Oyuncu 8.4 420,270
2005 Komedi Oyuncu 8.3 9,743
2004 19 Korku Oyuncu 4.6 1,885
2004 19 Komedi Oyuncu 4.9 1,146
2004 19 Aksiyon Oyuncu 4.7 3,590
2003 Komedi Oyuncu 7.2 13,227
2003 Komedi Oyuncu 6.7 11,860
2002 Komedi Oyuncu 7.1 22,376
1998 Dram Oyuncu 7.1 67,367
1998 13 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.2 581

Bir Koca Şart Mı?
1997 12 Komedi Oyuncu 5.5 17,670
1997 Animasyon Oyuncu 6.1 1,960
1997 Talk-Show Oyuncu 2.8 5,646

Sanal Gerçek
1995 10 Aksiyon Oyuncu 5.6 25,934
1993 Komedi Oyuncu 6.9 11,778
1988 Belgesel Oyuncu 3.9 356
Film Altyazıları
Suspiria (5,179) Hunter Killer (3,711) Ashes in the Snow (2,808) First Man (2,586) A Star Is Born (2,196) Der Hauptmann (1,922) Keepers (1,550) Replicas (1,460) Venom (1,398) Bird Box (1,031)
Dizi Altyazıları
True Detective (9,364) Vikings (6,646) The Big Bang Theory (2,342) Black Mirror (1,706) Outlander (1,517) Gotham (1,430) Nightflyers (1,052) Peaky Blinders (1,022) La casa de papel (1,005) Friends (986)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019