Giriş Kayıt
Kaley Cuoco

Kaley Cuoco (32)


Oyuncu, Yapımcı

Kaley Christine Cuoco, 30 Kasım 1985 Camarillo, California, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

2013 yılının Aralık ayında Ryan Sweeting ile evlendi. 3 yılın ardından 2016 yılının Mayıs ayında boşandılar.

The Big Bang Theory (2007), Sahte Sağdıç (2015), 8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter (2002), To Be Fat Like Me (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Kaley Christine Cuoco
Doğum Tarihi: 30 Kasım 1985
Doğum Yeri: Camarillo, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Kaley Cuaco
Burcu: Yay
Web Sitesi:
Boyu: 1.68 m
9.1 (120 Oy)
  • Currently 182.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (94)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 5.4 10
2017 32 Komedi Oyuncu 5.3 2,813

Bu da Nereden Çıktı?
2016 31 Komedi Oyuncu 6.2 84,136
2016 Müzik Oyuncu 6.1 64

Alvin ve Sincaplar: Yol Macerası
2015 30 Animasyon Oyuncu 5.1 13,593
2015 30 Dram Oyuncu 4.8 362

Sahte Sağdıç
2015 30 Komedi Oyuncu 6.7 65,066

Yeni Başlayanlar için Vahşi Batı
2014 29 Komedi Oyuncu 6.1 155,840
2014 29 Komedi Yapımcı
Oyuncu
4.3 1,885
2014 Komedi Oyuncu 5.7 284
2013 Oyuncu 6.9 325
2012 27 Biyografi Oyuncu 5.8 726
2012 27 Dram Oyuncu 6.1 1,445
2011 26 Oyuncu 5.6 123
2011 26 Animasyon Oyuncu 5.5 27,729
2010 Komedi Oyuncu 8.1 20,026
2010 25 Komedi Oyuncu 3.7 1,336
2008 23 Komedi Oyuncu 4.7 2,502

Puma Kulübü
2007 22 Komedi Oyuncu 4.2 3,227
2007 22 Dram Oyuncu 5.9 2,482
2007 Komedi Oyuncu 8.2 614,716
2007 Komedi Oyuncu 6.1 4,194
2006 Talk-Show Oyuncu 4.4 837
2005 20 Komedi Oyuncu 4.8 983

Bratz Rock Melekleri
2005 Macera Oyuncu 5.3 330
2005 Talk-Show Oyuncu 4.7 243

Büyük Kaçış
2005 Aksiyon Oyuncu 8.4 415,404
2005 Komedi Oyuncu 8.3 9,647
2004 19 Korku Oyuncu 4.6 1,856
2004 19 Komedi Oyuncu 4.8 1,135
2004 19 Aksiyon Oyuncu 4.7 3,553
2003 Komedi Oyuncu 7.2 12,907
2003 Komedi Oyuncu 6.8 11,574
2002 Komedi Oyuncu 7.1 22,223
1998 Dram Oyuncu 7.1 66,072
1998 13 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.2 579

Bir Koca Şart Mı?
1997 12 Komedi Oyuncu 5.5 17,510
1997 Animasyon Oyuncu 6.1 1,937
1997 Talk-Show Oyuncu 2.8 5,542

Sanal Gerçek
1995 10 Aksiyon Oyuncu 5.6 25,719
1993 Komedi Oyuncu 6.9 11,649
1988 Belgesel Oyuncu 3.8 350
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018