Giriş Kayıt
Keith P. Cunningham

Keith P. Cunningham


Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı

Keith P. Cunningham, sanat yönetmeni, sanat bölümü, yapım tasarımcısı.

Uzay Yolu (2009), Sosyal Ağ (2010), Ocean's 11 (2001), Zodiac (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Keith Cunningham
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İstila Altında
2019 Bilim-Kurgu Yapım Tasarımcısı 6.1 4,236
2017 Biyografi Yapım Tasarımcısı 6.5 9,772

Hesaplaşma
2016 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 7.3 230,836

Aşk ve Merhamet
2014 Biyografi Yapım Tasarımcısı 7.4 32,007

Kumarbaz
2014 Suç Yapım Tasarımcısı 6.0 59,519

Başka Söze Gerek Yok
2013 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.0 55,474
2013 Komedi Yapım Tasarımcısı 4.1 155

İnanılmaz Sihirbazlar
2013 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.9 67,203

İlk Kez
2012 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.9 62,208

Nedimeler
2011 Komedi Sanat Yönetmeni 6.8 248,111

Sosyal Ağ
2010 Biyografi Sanat Yönetmeni 7.7 565,024

İlişki Durumu: Karmaşık
2009 Komedi Sanat Bölümü 6.6 80,020

Melekler ve Şeytanlar
2009 Gizem Sanat Yönetmeni 6.7 250,743

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Sanat Yönetmeni 8.0 554,549
2007 Suç Sanat Yönetmeni 7.7 386,867
2005 Dram Sanat Yönetmeni 7.0 46,462

Rehine
2005 Suç Sanat Yönetmeni 6.6 102,046
2004 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.1 227,699
2002 Dram Sanat Yönetmeni 6.2 75,020

İşaretler
2002 Dram Sanat Yönetmeni 6.7 314,520

Ruhlarla Dans
2001 Dram Sanat Yönetmeni 3.9 7,879

Ocean's 11
2001 Suç Sanat Yönetmeni 7.8 470,876

Trafik
2000 Suç Sanat Yönetmeni 7.6 185,528

Tatlı Bela
2000 Biyografi Sanat Bölümü 7.3 157,860
1999 Dram Sanat Bölümü 6.8 12,178

Aşk Ve Para
1998 Komedi Sanat Bölümü 7.0 79,410

Umut Dalgaları
1998 Dram Sanat Bölümü 6.0 22,431

Batman ve Robin
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 3.7 216,632

Öldürme Zamanı
1996 Suç Sanat Bölümü 7.4 118,445

Hayal Şarkısı
1996 Komedi Sanat Bölümü 6.9 56,640

Tom ve Huck
1995 Macera Sanat Bölümü 5.6 8,962

Tehlikeli Tür
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 68,719
1995 Komedi Sanat Bölümü 5.8 4,898
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (433,680) American Gods (3,398) Into the Badlands (2,746) The Flash (1,725) Supernatural (1,649) Vikings (1,456) Arrow (1,382) This Is Us (1,296) The Blacklist (1,177) Criminal Minds (1,091)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019