Giriş Kayıt
Derek K. Cunningham

Derek K. Cunningham


Kameraman, Sanat Bölümü

Derek K. Cunningham, kameraman, sanat bölümü.

Adı Çıkmış (2010), The Suburbans (1999), Lucky 13 (2005), Sınırları Aşınca (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Derek Cunningham
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aile Kameraman 7.4 105
2011 Komedi Kameraman 6.6 3,909
2011 Suç Kameraman 6.1 460

Adı Çıkmış
2010 Komedi Kameraman 7.1 330,355

Köpek Oteli
2009 Komedi Kameraman 5.4 19,798

Benim Zengin Dostlarım
2006 Komedi Kameraman 5.8 24,498
2005 Komedi Kameraman 4.9 989
2003 Suç Kameraman 6.6 20,355

Davetsiz Misafir
2002 Komedi Kameraman 5.5 4,378

Sınırları Aşınca
2001 Dram Kameraman 4.2 593
2000 Komedi Kameraman 8.7 85,641
1999 Komedi Kameraman 5.9 256
1999 Gizem Kameraman 5.0 5,106
1999 Korku Kameraman 2.9 489
1999 Macera Kameraman 3.5 4,901
1999 Komedi Kameraman 5.8 4,676
1999 Biyografi Sanat Bölümü 6.5 2,684
1999 Komedi Kameraman 4.2 2,115
1999 Dram Kameraman 6.7 3,105
1997 Komedi Kameraman 6.2 32,890
1996 Aksiyon Sanat Bölümü 5.4 973
1995 Gerilim Sanat Bölümü 5.3 301
Dizi Altyazıları
Chernobyl (32,330) Game of Thrones (12,713) Warrior (2,626) The 100 (2,347) Black Mirror (2,147) Big Little Lies (2,073) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,586) Swamp Thing (1,552) The Big Bang Theory (1,478) Jessica Jones (1,394)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019