Giriş Kayıt
Rusty Cundieff

Rusty Cundieff (63)


Yönetmen, Oyuncu, Senarist, Yapımcı

George Arthur Cundieff, 13 Aralık 1960 Pittsburgh, Pennsylvania, ABD doğumlu yönetmen, oyuncu, senarist, yapımcı.

Chappelle's Show (2003), Tales from the Hood (1995), Fear of a Black Hat (1993), Tales from the Hood 2 (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: George Arthur Cundieff
Doğum Tarihi: 13 Aralık 1960
Doğum Yeri: Pittsburgh, Pennsylvania, ABD
Burcu: Yay
7.0 (1 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 63 Bilim-Kurgu Yönetmen
Senarist
5.9 84
2021 61 Romantik Yönetmen    
2020 60 Korku Yönetmen
Senarist
4.4 7
2019 59 Belgesel Oyuncu 7.5 2,078
2018 58 Yönetmen
Senarist
Yapımcı
Oyuncu
4.4 828
2018 Korku Yönetmen
Senarist
Yapımcı
4.4 2,278
2004 44 Aksiyon 4.9 1,434
2003 Komedi Oyuncu
Yönetmen
8.8 71,236
1997 37 Komedi Yönetmen
Senarist
Oyuncu
5.1 1,257
1995 35 Korku Oyuncu
Senarist
Yönetmen
6.5 9,489
1993 33 Komedi Yönetmen
Senarist
Oyuncu
7.2 4,559
1991 31 Komedi Senarist 5.3 7,074
1988 28 Komedi Oyuncu 6.1 7,973
1987 27 Komedi Oyuncu 6.9 6,314
1965 Dram Oyuncu 5.2 7,384
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024