Giriş Kayıt
Nicole Cummins

Nicole Cummins


Yönetmen, Oyuncu

Nicole Cummins, yönetmen, oyuncu.

Grey's Anatomy (2005), (1997) How to Be a Player (1997), (1999) Tılsım 2 (1999), (2004) Breakin' All the Rules (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Nicole Cummins-Rubio | Nicole Rubio
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Yönetmen 6.2 4,654
2018 Dram Yönetmen 7.2 3,597
2018 Dram Yönetmen 7.5 13,277
2017 Dram Yönetmen 5.4 1,770
2013 Dram Yönetmen 7.5 3,314

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Çeşitli 8.0 555,831
2005 Suç Çeşitli 8.0 5,676
2005 Dram Oyuncu
Yönetmen
Çeşitli
7.6 211,925

Koç Carter
2005 Dram Çeşitli 7.3 111,630
2004 Komedi Çeşitli 5.6 5,577

Hız Çetesi
2003 Aksiyon Çeşitli 4.6 12,045
2002 Komedi Oyuncu 8.0 58,984

İlk Gün
2001 Suç Çeşitli 7.7 355,965
2001 Komedi Oyuncu
Çeşitli
6.4 3,780

Bekarlığa Veda
1999 Komedi Çeşitli 7.0 7,610

Şeker Adamın Laneti 3
1999 Korku Çeşitli 4.1 4,309

Tılsım 2
1999 Fantastik Çeşitli 5.1 6,781

Bıçağın İki Yüzü
1998 Aksiyon Çeşitli 7.1 225,878
1997 Komedi Çeşitli 5.3 8,426

48 Saat Daha
1990 Aksiyon Oyuncu 5.8 35,371
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (116,477) Chernobyl (39,146) The Big Bang Theory (4,338) The 100 (3,486) Killing Eve (2,944) The Blacklist (2,172) Vikings (1,686) Breaking Bad (1,526) Friends (1,229) The Flash (1,126)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019