Giriş Kayıt
Ann Culotta

Ann Culotta


Kostümcü, Oyuncu

Ann Culotta, kostümcü, oyuncu.

Milyonluk Bebek (2004), Gizemli Nehir (2003), Sahtekar (2008), Iwo Jima'dan Mektuplar (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Kostüm Bölümü 7.5 186,528
2011 Biyografi Kostüm Bölümü 6.6 113,503

Öteki Dünya
2010 Dram Kostüm Bölümü 6.5 85,933

Sahtekar
2008 Dram Kostüm Bölümü 7.8 218,247

Iwo Jima'dan Mektuplar
2006 Dram Kostüm Bölümü 7.9 143,664

Atalarımızın Bayrakları
2006 Dram Kostüm Bölümü 7.1 109,624

Milyonluk Bebek
2004 Dram Kostüm Bölümü 8.1 567,295

Aşkta Herşey Mümkün
2003 Komedi Kostüm Bölümü 6.7 100,624

Gizemli Nehir
2003 Suç Kostüm Bölümü 8.0 377,936

Kan Borcu
2002 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.4 38,331

Gözde Çift
2001 Komedi Kostüm Bölümü 5.7 51,300

Kadınlar Ne İster?
2000 Komedi Kostüm Bölümü 6.4 175,841

Uzay Kovboyları
2000 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.4 66,654

Perili Ev
1999 Fantastik Kostüm Bölümü 4.9 64,644

Gerçek Suç
1999 Suç Kostüm Bölümü 6.6 28,626

Mafya
1998 Komedi Kostüm Bölümü 5.5 13,602
1997 Müzikal Kostüm Bölümü 6.5 5,204

Kurtlar Şehri
1996 Suç Kostüm Bölümü 6.2 14,348
1995 Dram Kostüm Bölümü 4.7 55,894
1992 Komedi Kostüm Bölümü 5.1 4,998

Yeniden Ölmek
1991 Gizem Kostüm Bölümü 7.0 23,768
1989 Macera Kostüm Bölümü 5.6 8,352
1988 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.3 199

Yaz Okulu
1987 Komedi Kostüm Bölümü 6.5 14,879
1987 Komedi Kostüm Bölümü 6.1 6,473

Remo silahsiz ve tehlikeli
1985 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.4 9,805
1985 Aksiyon Oyuncu 6.0 4,646
Dizi Altyazıları
Daredevil (4,821) Supernatural (4,118) The Big Bang Theory (2,783) The Flash (2,457) Better Call Saul (2,076) Shameless (2,057) Arrow (1,827) A Discovery of Witches (1,454) Titans (1,358) La Casa de Papel (1,138)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018