Giriş Kayıt
Ann Culotta

Ann Culotta


Kostümcü, Oyuncu

Ann Culotta, kostümcü, oyuncu.

Milyonluk Bebek (2004), Gizemli Nehir (2003), Sahtekar (2008), Iwo Jima'dan Mektuplar (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Kostüm Bölümü 7.5 189,877
2011 Biyografi Kostüm Bölümü 6.6 114,058

Öteki Dünya
2010 Dram Kostüm Bölümü 6.5 86,190

Sahtekar
2008 Dram Kostüm Bölümü 7.8 219,498

Iwo Jima'dan Mektuplar
2006 Dram Kostüm Bölümü 7.9 144,278

Atalarımızın Bayrakları
2006 Dram Kostüm Bölümü 7.1 110,028

Milyonluk Bebek
2004 Dram Kostüm Bölümü 8.1 571,656

Aşkta Herşey Mümkün
2003 Komedi Kostüm Bölümü 6.7 101,118

Gizemli Nehir
2003 Suç Kostüm Bölümü 8.0 380,396

Kan Borcu
2002 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.4 38,608

Gözde Çift
2001 Komedi Kostüm Bölümü 5.7 51,560

Kadınlar Ne İster?
2000 Komedi Kostüm Bölümü 6.4 176,765

Uzay Kovboyları
2000 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.4 67,070

Perili Ev
1999 Fantastik Kostüm Bölümü 4.9 65,627

Gerçek Suç
1999 Suç Kostüm Bölümü 6.6 28,816

Mafya
1998 Komedi Kostüm Bölümü 5.5 13,671
1997 Müzikal Kostüm Bölümü 6.5 5,261

Kurtlar Şehri
1996 Suç Kostüm Bölümü 6.2 14,462
1995 Dram Kostüm Bölümü 4.7 56,153
1992 Komedi Kostüm Bölümü 5.1 5,073

Yeniden Ölmek
1991 Gizem Kostüm Bölümü 7.0 23,903
1989 Macera Kostüm Bölümü 5.6 8,438
1988 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.3 201

Yaz Okulu
1987 Komedi Kostüm Bölümü 6.5 15,011
1987 Komedi Kostüm Bölümü 6.1 6,548

Remo silahsiz ve tehlikeli
1985 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.4 9,895
1985 Aksiyon Oyuncu 6.0 4,724
Dizi Altyazıları
Vikings (3,556) Supernatural (3,541) Arrow (2,567) The Flash (2,160) Supergirl (1,156) La Casa de Papel (1,119) Counterpart (998) Friends (933) The Protector (900) Black Mirror (778)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018