Giriş Kayıt
Zara Cully

Zara Cully (86)


Oyuncu

Zara Frances Cully, 26 Ocak 1892 Worcester, Massachusetts, ABD doğumlu oyuncu.

The Jeffersons (1975) yapımıyla biliniyor.

Zara Cully, 28 Şubat 1978 tarihinde (86 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Zara Frances Cully
Doğum Tarihi: 26 Ocak 1892
Ölüm Tarihi: 28 Şubat 1978
Doğum Yeri: Worcester, Massachusetts, ABD
Diğer Bir İsmi: Zara Cully Brown
Burcu: Kova
Boyu: 1.57 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1975 Komedi Oyuncu 7.5 6,177
1974 82 Aksiyon Oyuncu 5.7 1,076
1971 79 Dram Oyuncu 6.6 412
1971 Komedi Oyuncu 8.3 12,141
1970 78 Dram Oyuncu 7.0 486

Bugünün Adamı
1970 78 Dram Oyuncu 5.5 885
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,452
Film Altyazıları
The Meg (3,770) Ant-Man and the Wasp (3,461) The Spy Who Dumped Me (2,876) Apostle (2,713) I Still See You (1,891) Deadpool 2 (1,194) Destination Wedding (1,185) The Equalizer 2 (1,105) Skyscraper (948) UFO (841)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018