Giriş Kayıt
Zara Cully

Zara Cully (86)


Oyuncu

Zara Frances Cully, 26 Ocak 1892 Worcester, Massachusetts, ABD doğumlu oyuncu.

Zara Cully, 28 Şubat 1978 tarihinde (86 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Zara Frances Cully
Doğum Tarihi: 26 Ocak 1892
Ölüm Tarihi: 28 Şubat 1978
Doğum Yeri: Worcester, Massachusetts, ABD
Diğer Bir İsmi: Zara Cully Brown
Burcu: Kova
Boyu: 1.57 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1975 Komedi Oyuncu 7.5 6,300
1974 82 Aksiyon Oyuncu 5.7 1,305
1971 79 Dram Oyuncu 6.5 489
1971 Komedi Oyuncu 8.3 12,265
1970 78 Dram Oyuncu 6.9 575

Bugünün Adamı
1970 78 Dram Oyuncu 5.5 900
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,498
Film Altyazıları
Roma (5,032) The House with a Clock in Its Walls (4,043) Venom (3,463) First Man (2,532) A Simple Favor (2,035) Bird Box (1,461) Lukas (1,413) Backtrace (1,317) Goosebumps 2: Haunted Halloween (1,315) The Predator (1,073)
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,833) Vikings (3,032) The Flash (2,053) Arrow (1,900) The Protector (1,042) La Casa de Papel (1,011) Friends (943) Outlander (874) The Big Bang Theory (829) Black Mirror (767)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018