Giriş Kayıt
Kimberly Cullum

Kimberly Cullum (37)


Oyuncu

Kimberly Claire Cullum, 29 Kasım 1981 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu.

Maverick (1994) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Kimberly Claire Cullum
Doğum Tarihi: 29 Kasım 1981
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Kim Cullum
Takma İsmi: Kim
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 31 Aksiyon Çeşitli 7.0 517,029

Yabani
2007 26 Aksiyon Çeşitli 4.8 12,116
1994 13 Aksiyon Oyuncu 7.0 93,795

Haylaz Maymun
1994 13 Macera Oyuncu 5.3 5,750
1991 Komedi Oyuncu 7.2 35,916
1991 10 Dram Oyuncu 6.4 4,513
1991 10 Dram Oyuncu 5.5 202

Zamanın Ötesinde
1989 Aksiyon Oyuncu 8.1 23,368

Capone
1989 8 Dram Oyuncu 5.3 124
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019