Giriş Kayıt
Alfonso Cuarón

Alfonso Cuarón (61)


Yapımcı, Senarist, Yönetmen

Alfonso Cuarón Orozco, 28 Kasım 1961 Meksika City, Distrito Federal, Meksika doğumlu yapımcı, senarist, yönetmen.

Mariana Elizondo ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.Annalisa Bugliani ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Diriliş (2015), Pasifik Savaşı (2013), Kızıl Tepe (2015), Ida (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Alfonso Cuarón Orozco
Doğum Tarihi: 28 Kasım 1961
Doğum Yeri: Meksika City, Distrito Federal, Meksika
Diğer Bir İsmi: Alfonso Cuaron | Poncho Cuarón | Alfonso Cuarón Or
Takma İsmi: Alfie
Burcu: Yay
Boyu: 1.83 m
9.5 (27 Oy)
  • Currently 189.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (22)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 61 Komedi Yapımcı 6.3 2,041
2020 59 Macera Yapımcı 5.3 41,745
2020 59 Dram Yapımcı 6.4 56
2020 59 Belgesel Oyuncu 7.8 16
2019 58 Belgesel Oyuncu 6.8 747
2019 Müzik Oyuncu 5.4 1,454
2019 Talk-Show Oyuncu 5.4 466
2018 57 Dram Yönetmen
Senarist
Yapımcı
Editör
7.7 158,857
2017 56 Dram 3.9 37
2015 54 Dram Yapımcı 6.1 10,117
2015 54 Dram 6.9 263,424

Diriliş
2015 54 Macera 8.0 801,833

Kızıl Tepe
2015 54 Dram 6.5 149,490

İşte Bu Her Şeyi Değiştirir
2015 54 Belgesel Yapımcı 6.4 612
2015 54 Belgesel 8.2 22

Birdman veya (Cahilliğin Umulmayan Erdemi)
2014 53 Komedi 7.7 629,932
2014 Reality-TV Oyuncu 7.2 916
2014 Dram Yapımcı
Senarist
7.1 14,848
2013 52 Kısa Metraj Yapımcı 7.0 3,337

Yerçekimi
2013 52 Macera Yönetmen
Senarist
Yapımcı
Editör
7.7 825,431
2013 52 Dram 7.4 58,173

Pasifik Savaşı
2013 52 Aksiyon 6.9 503,020
2013 52 6.1 261
2013 52 Dram Senarist
Yapımcı
   

Gizemli Kadın
2011 50 Gerilim 5.3 6,759
2011 50 Komedi 7.6 55
2010 49 Dram Yapımcı 7.4 91,345
2010 49 Kısa Metraj Yapımcı 5.5 137
2010 49 Komedi 6.8 1,496

Anneler ve Kızları
2009 48 Dram 7.2 12,348
2009 48 Macera 7.1 70,321
2008 47 Komedi Yapımcı 6.7 8,990
2008 47 Suç 6.4 9,583

Bond 22
2008 47 Aksiyon Oyuncu 6.6 449,743
2008 47 Komedi 6.9 14,333
2007 46 Belgesel Yapımcı
Senarist
7.6 867

Sessiz Işık
2007 46 Dram 7.2 6,588
2007 46 Dram 5.1 1,828
2007 46 Dram Yapımcı 6.7 474

Pan'ın Labirenti
2006 45 Dram Yapımcı 8.2 668,835

Paris, Seni Seviyorum
2006 45 Komedi Senarist
Yönetmen
7.2 72,952

Babil
2006 45 Dram 7.5 304,061

Son Umut
2006 45 Dram Editör
Senarist
Yönetmen
7.9 501,378

En Sıcak Eyalet
2006 45 Dram 6.0 2,832
2005 Talk-Show Oyuncu 4.9 406
2005 44 Belgesel Yapımcı 7.2 401
2005 44 Belgesel 7.0 77
2005 44 Komedi 6.6 1,403

Aşk Yazım
2004 43 Dram 6.7 20,781

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
2004 43 Macera Yönetmen 7.9 632,719

Richard Nixon'a Suikast
2004 43 Biyografi Yapımcı 6.9 25,797

Katilin İzinde
2004 43 Suç Yapımcı 6.8 3,465

Dolunay
2004 43 Suç 6.4 553

21 Gram
2003 42 Suç 7.6 238,009
2002 41 Kısa Metraj Yapımcı 6.9 509

Ananı Da!
2001 40 Macera Editör
Yapımcı
Senarist
Yönetmen
7.7 123,726
2001 Talk-Show Oyuncu 3.1 216

Paramparça Aşklar Köpekler
2000 39 Dram 8.1 241,162

Büyük Umutlar
1998 37 Dram Yönetmen 6.8 54,298
1998 News Oyuncu 3.1 2,222

Küçük Prenses
1995 34 Dram Yönetmen 7.6 35,000
1993 32 Korku 6.7 30,974

Histeri Çağında Aşk
1991 30 Komedi Yönetmen
Editör
Senarist
Yapımcı
6.9 3,818
1991 News Oyuncu 6.9 310
1983 22 Dram Editör
Senarist
Yönetmen
5.4 285
- Korku Yönetmen
Senarist
Yapımcı
   
- Gerilim Yönetmen
Senarist
Yapımcı
   
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022