Giriş Kayıt
Vladimir Cruz

Vladimir Cruz (57)


Oyuncu

Vladimir Cruz, 26 Temmuz 1965 Villa Clara, Küba doğumlu oyuncu.

Çilek Ve Çikolata (1994), Havana'da 7 Gün (2012), Otobüs Durağı (2000), (2008) Che: Birinci Bölüm (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Temmuz 1965
Doğum Yeri: Villa Clara, Küba
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Narcos: Meksika
2018 Suç Oyuncu 8.4 85,725
2016 Suç Oyuncu 7.5 1,120
2016 51 Gerilim Oyuncu 6.7 602
2014 49 Gerilim Oyuncu 4.8 269

Havana'da 7 Gün
2012 47 Dram Oyuncu 6.0 4,111

Gönül Laf Dinlemez
2011 46 Dram Oyuncu 6.7 161

Horn of Plenty
2008 43 Komedi Oyuncu 6.7 353

Che: Birinci Bölüm
2008 43 Biyografi Oyuncu 7.2 46,718
2006 41 Komedi Oyuncu 6.1 148
2003 Komedi Oyuncu 8.1 4,215
2003 38 Dram Oyuncu 6.9 287

Otobüs Durağı
2000 35 Komedi Oyuncu 7.0 1,232
2000 35 Komedi Oyuncu 6.0 168
2000 Oyuncu 6.8 174
1999 Oyuncu 5.9 354
1998 Komedi Oyuncu 3.9 120
1997 32 Komedi Oyuncu 7.2 59
1997 32 Oyuncu 7.5 74
1996 Oyuncu 6.7 30

Çilek Ve Çikolata
1994 29 Dram Oyuncu 7.4 5,783
1994 Komedi Oyuncu 4.3 132
1991 News Oyuncu 6.9 312
1987 22 Dram Oyuncu 6.8 52
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023