Giriş Kayıt
John Crumpton

John Crumpton


Sesler, Editör

John Crumpton, sesler, editör.

Queer as Folk (1999), Casanova (2005), 42: Forty Two Up (1998), Prime Suspect 5: Errors of Judgement (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: John Crompton
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Suç Sesler 7.2 965
2006 Bilim-Kurgu Sesler 6.9 646
2005 Biyografi Sesler 7.9 4,386
2004 Dram Sesler 7.7 1,057
2003 Dram Sesler 7.6 1,297
1999 Dram Sesler 8.1 5,132
1998 Belgesel Sesler 8.3 2,084
1997 Komedi Sesler 8.2 3,252
1996 Suç Sesler 8.0 1,983
1986 Dram Editorial Department 6.4 610
Dizi Altyazıları
True Detective (5,674) Shameless (4,175) Vikings (2,574) The Flash (2,302) Inside No. 9 (2,056) Project Blue Book (1,708) Star Trek: Discovery (1,674) Counterpart (1,652) Arrow (1,326) The Blacklist (1,321)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019