Giriş Kayıt
Dermot Crowley

Dermot Crowley (75)


Oyuncu, Yapımcı

Dermot Joseph Crowley, 19 Mart 1947 Cork, İrlanda doğumlu oyuncu, yapımcı.

1982 yılının Temmuz ayında Suzanne Smith ile evlendi.

Luther (2010), Masaryk (2016), En İyi Teklif (2013), (1983) Yıldız Savaşları Bölüm VI: Jedi'ın Dönüşü (1983) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Dermot Joseph Crowley
Doğum Tarihi: 19 Mart 1947
Doğum Yeri: Cork, İrlanda
Burcu: Balık
Boyu: 1.71 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mucize
2022 75 Dram Oyuncu 6.7 14,583
2022 75 Suç Oyuncu    
2019 Kısa Metraj Yapımcı 6.5 35
2018 71 Aksiyon Oyuncu 6.8 12,181
2018 Suç Oyuncu 6.5 5,043

İntikam
2017 70 Aksiyon Oyuncu 7.0 115,661

Stalin'in Ölümü
2017 70 Biyografi Oyuncu 7.2 103,934
2016 69 Biyografi Oyuncu 6.7 790
2015 68 Biyografi Oyuncu 6.7 29,701
2014 67 Komedi Oyuncu 4.2 5,363

En İyi Teklif
2013 66 Suç Oyuncu 7.8 120,132
2012 Aksiyon Oyuncu 7.3 9,169
2011 Biyografi Oyuncu 7.8 6,767
2010 Suç Oyuncu 8.4 137,147
2009 62 Komedi Oyuncu 5.8 2,629

Demir Leydi
2009 62 Dram Oyuncu 7.0 457
2008 Dram Oyuncu 7.3 382

Babil
2006 59 Dram Oyuncu 7.5 304,085
2005 Dram Oyuncu 8.3 9,913
2004 Suç Oyuncu 7.2 1,486

Bagger Vance Efsanesi
2000 53 Dram Oyuncu 6.7 57,546
1993 46 Komedi Oyuncu 3.9 5,486
1992 Suç Oyuncu 7.9 7,873
1989 42 Komedi Oyuncu 6.1 1,090
1988 41 Dram Oyuncu 7.2 1,157

Doktor ve Şeytanlar
1985 38 Korku Oyuncu 6.1 1,250
1985 Komedi Oyuncu 6.1 268
1984 Suç Oyuncu 6.7 3,757

Yıldız Savaşları Bölüm VI: Jedi'ın Dönüşü
1983 36 Aksiyon Oyuncu 8.3 1,050,636

007 James Bond: Ahtapot
1983 36 Aksiyon Oyuncu 6.5 107,009
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022