Giriş Kayıt
Cameron Croughwell

Cameron Croughwell (27)


Dublör, Oyuncu

Cameron Croughwell, 27 Haziran 1991 California, ABD doğumlu dublör, oyuncu.

Pi'nin Yaşamı (2012), Çılgın Aptal Aşk (2011), Beyaz Şeytan (2001), Şapkalı Kedi (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Haziran 1991
Doğum Yeri: California, ABD
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Dublör 8.2 15,170

Sıcak Takip
2015 24 Aksiyon Dublör 5.1 44,127

Pi'nin Yaşamı
2012 21 Macera Dublör 7.9 524,960

Uçuş
2012 21 Dram Dublör 7.3 299,025

Çılgın Aptal Aşk
2011 20 Komedi Dublör 7.4 431,615

Mezuniyet Balosu
2011 20 Komedi Dublör 5.4 14,140

Gece ve Gündüz
2010 19 Aksiyon Dublör 6.3 168,033

Üvey Kardeşler
2008 17 Komedi Dublör 6.9 243,066

Şapkalı Kedi
2003 12 Macera Dublör 3.9 44,335

Yeşil Dev
2003 12 Aksiyon Dublör 5.7 236,415

Maymunlar Cehennemi
2001 10 Aksiyon Oyuncu 5.7 199,757

Beyaz Şeytan
2001 10 Biyografi Dublör 7.6 221,285

Grinç
2000 9 Komedi Dublör 6.1 181,122

Küçük Mucize
1998 7 Komedi Oyuncu 6.9 19,656

Aşkın Gücü
1998 7 Dram Dublör 7.0 94,300
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019