Giriş Kayıt
Neil Cross

Neil Cross


Senarist, Yapımcı, Oyuncu

Neil Cross, senarist, yapımcı, oyuncu.

Luther (2010), Anne (2013), Crossbones (2014), Hard Sun (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Suç Senarist
Yapımcı
   
2021 Macera Senarist
Yapımcı
7.1 4,330
2020 Dram Senarist 5.6 1,253
2018 Suç Senarist
Yapımcı
6.5 5,043
2014 Oyuncu 6.5 441
2014 Macera Yapımcı
Senarist
6.4 6,972

Anne
2013 Korku Senarist 6.2 182,369
2010 Suç Senarist 8.4 137,092
2008 Suç Senarist 7.4 1,051
2005 Macera Senarist 8.6 225,293
2002 Dram Senarist 8.3 16,691
2001 Suç Oyuncu
Senarist
6.2 720
- Suç Senarist    
- Korku Senarist    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022