Giriş Kayıt
A.J. Cronin

A.J. Cronin (73)


Senarist

Archibald Joseph Cronin, 19 Temmuz 1896 Cardross, Dunbartonshire, Scotland, Birleşik Krallık doğumlu senarist.

The Keys of the Kingdom (1944), The Stars Look Down (1940), The Green Years (1946), Vigil in the Night (1940) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Archibald Joseph Cronin
Doğum Tarihi: 19 Temmuz 1896
Doğum Yeri: Cardross, Dunbartonshire, Scotland, Birleşik Krallık
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.91 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1983 Dram Senarist 8.2 233
1979 Dram Senarist 7.8 32
1971 Müzikal Senarist 7.6 274
1959 63 Gizem Senarist 6.3 315
1958 62 Suç Senarist 7.0 356
1956 60 Dram Senarist 6.7 1,018
1946 50 Dram Senarist 7.0 1,073
1944 48 Dram Senarist 7.2 3,052
1942 46 Dram Senarist 7.0 386
1941 45 Dram Senarist 6.5 809
1940 44 Dram Senarist 6.7 1,032
1940 44 Dram Senarist 7.0 1,160
1938 42 Dram Senarist 7.0 2,355
1934 38 Dram Senarist 5.8 117
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024