Giriş Kayıt
Donna Croce

Donna Croce


Oyuncu, Yapımcı

Donna Croce, oyuncu, yapımcı.

Tanrıdan Gelen (2004), Onüç (2008), Left Behind: World at War (2005), The Good Witch's Garden (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Çeşitli 8.2 17,635
2013 Aile Çeşitli 6.1 1,326
2013 Suç Çeşitli 7.1 1,667
2012 Dram Çeşitli 7.6 5,751
2011 Komedi Çeşitli 6.4 5,723
2009 Dram Çeşitli 7.3 1,605

Onüç
2008 Aksiyon Çeşitli 6.7 6,406

Rock Kampı
2008 Komedi Çeşitli 5.2 26,911

Ölülerin Günlüğü
2007 Korku Yapımcı
Oyuncu
Çeşitli
5.7 44,268
2007 Dram Oyuncu 5.9 3,708

Ondan Uzakta
2006 Dram Çeşitli 7.6 20,554
2006 Gerilim Çeşitli 5.8 1,511
2005 Aksiyon Çeşitli 4.7 3,344

Ölüler Ülkesi
2005 Korku Oyuncu
Çeşitli
6.2 87,237

Tanrıdan Gelen
2004 Dram Çeşitli 4.8 23,993

Kumar Tutkusu
2003 Suç Çeşitli 7.1 11,917

Ölümcül Oyun (I)
2002 Suç Oyuncu
Çeşitli
7.2 36,824

Mal Canın Yongası
2001 Dram Çeşitli 6.6 3,949
2000 Aile Çeşitli 3.9 3,428
1999 Suç Çeşitli 5.9 222
1999 Komedi Çeşitli 5.1 16,784
1997 Dram Çeşitli 7.3 1,454
1996 Aksiyon Çeşitli 5.3 273

Çığlıklar
1995 Aksiyon Çeşitli 6.4 23,357
Dizi Altyazıları
Chernobyl (4,630) The 100 (3,248) Game of Thrones (2,194) Warrior (1,949) Black Mirror (1,845) Shingeki no kyojin (1,707) The Big Bang Theory (1,645) Vikings (1,270) Swamp Thing (1,172) Breaking Bad (1,138)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019