Giriş Kayıt
Donald Crisp

Donald Crisp (91)


Oyuncu, Yönetmen, Yapımcı, Yönetmen Asistanı

George William Crisp, 27 Temmuz 1882 Bow, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, yönetmen, yapımcı, yönetmen asistanı.

1917 yılının Aralık ayında Marie Crisp ile evlendi. 1932 yılının Ağustos ayında Jane Murfin ile evlendi.

Vadim O Kadar Yeşildiki (1941), Kırık Tomurcuklar (1919), The Sea Hawk (1940), Davetsiz (1944) gibi yapımlarla biliniyor.

Donald Crisp, 25 Mayıs 1974 tarihinde (91 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: George William Crisp
Doğum Tarihi: 27 Temmuz 1882
Ölüm Tarihi: 25 Mayıs 1974
Doğum Yeri: Bow, London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Mr. Donald Crisp | James Needham
Burcu: Aslan
Boyu: 1.74 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1995 Belgesel Oyuncu 8.6 4,310
1963 81 Dram Oyuncu 7.1 2,163
1961 79 Aile Oyuncu 7.4 996
1960 78 Dram Oyuncu 7.4 7,826
1959 77 Dram Oyuncu 7.1 317
1959 Komedi Oyuncu 7.7 80
1958 76 Western Oyuncu 6.6 1,151
1958 76 Dram Oyuncu 7.4 2,445
1957 75 Dram Oyuncu 5.9 247

İntikam Kanunu
1955 73 Western Oyuncu 7.4 8,053

Ölünceye Kadar
1955 73 Biyografi Oyuncu 7.3 1,898
1954 72 Aksiyon Oyuncu 6.3 1,781
1953 71 Oyuncu 7.2 114
1951 69 Komedi Oyuncu 5.0 593
1949 67 Komedi Yapımcı 6.5 2,870
1948 66 Western Oyuncu 6.7 882
1947 65 Romantik Oyuncu 6.9 780
1945 63 Dram Oyuncu 7.4 1,545
1945 63 Dram Oyuncu 6.5 624

Tatlı Yalan
1944 62 Dram Oyuncu 7.4 5,717

Davetsiz
1944 62 Fantastik Oyuncu 7.4 8,161

Yuvaya Dönüş
1943 61 Macera Oyuncu 7.2 4,392
1942 60 Kısa Metraj Oyuncu 6.3 1,252
1942 60 Dram Oyuncu 6.7 590

Vadim O Kadar Yeşildiki
1941 59 Dram Oyuncu 7.8 18,333
1941 59 Dram Oyuncu 6.9 7,361
1941 59 Dram Oyuncu 7.7 373
1940 58 Biyografi Oyuncu 6.8 1,561
1940 58 Suç Oyuncu 7.3 1,710
1940 58 Aksiyon Oyuncu 7.8 7,989
1940 58 Komedi Oyuncu 7.1 1,875
1940 58 Biyografi Oyuncu 7.5 1,124
1939 57 Biyografi Oyuncu 7.2 4,416
1939 57 Dram Oyuncu 7.7 2,721
1939 57 Kısa Metraj Oyuncu 5.9 244
1939 57 Biyografi Oyuncu 7.3 1,682

Uğultulu Tepeler
1939 57 Dram Oyuncu 7.7 14,419
1939 57 Tarihi Oyuncu 6.5 1,796
1938 56 Belgesel Oyuncu 8.7 88

Şafak Bekçileri
1938 56 Savaş Oyuncu 7.6 2,348
1938 56 Dram Oyuncu 7.0 256
1938 56 Suç Oyuncu 7.0 1,962
1938 56 Dram Oyuncu 7.6 10,290
1937 55 Dram Oyuncu 8.1 844

Emile Zola'nın Yaşamı
1937 55 Biyografi Oyuncu 7.3 6,017
1937 55 Biyografi Oyuncu 5.2 297
1937 55 Dram Oyuncu 6.8 435
1936 54 Aksiyon Oyuncu 7.1 3,921
1936 54 Biyografi Oyuncu 6.4 2,005

Deniz Ejderi
1935 53 Macera Oyuncu 7.8 18,371
1935 53 Dram Oyuncu 6.2 92
1934 52 Dram Oyuncu 6.4 521
1934 52 Dram Oyuncu 6.0 229

Kızıl Toprak
1932 50 Dram Oyuncu 7.4 3,257
1931 49 Dram Oyuncu 7.3 41
1931 49 Dram Oyuncu 6.9 1,493
1928 46 Aksiyon Oyuncu 6.8 307
1927 45 Komedi Yönetmen    

Kara Korsan
1926 44 Macera Oyuncu 7.2 1,470
1924 42 Aksiyon Yönetmen 8.0 7,826

Kırık Tomurcuklar
1919 37 Suç Oyuncu 7.6 8,230

Hoşgörüsüzlük
1916 34 Dram Oyuncu 8.0 12,316

Bir Ulusun Doğuşu
1915 33 Dram Yönetmen Asistanı
Oyuncu
6.7 19,592

İntikamcı Vicdan
1914 32 Suç Oyuncu 6.9 983
1912 30 Kısa Metraj Oyuncu 6.7 1,722
1911 29 Kısa Metraj Oyuncu 6.3 179
1911 29 Kısa Metraj Oyuncu 5.6 221
1911 29 Dram Oyuncu 5.9 59
1911 29 Dram Oyuncu 5.1 34
1911 29 Dram Oyuncu 5.6 151
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018