Giriş Kayıt
Robert Crippen

Robert Crippen


Yönetmen Asistanı, Yapımcı, Dublör, Kameraman

Robert Crippen, yönetmen asistanı, yapımcı, dublör, kameraman.

Korku Kapanı (2003), 3000 Miles to Graceland (2001), Yarının İnsanları (2013), İsyan (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Bob Crippen
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kutsal Dedektiflik Bürosu
2016 Komedi Yönetmen Asistanı 8.3 34,298
2014 Aksiyon Yönetmen Asistanı 3.8 1,054
2014 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.9 272,921

Cin
2013 Korku Yapımcı
Yönetmen Asistanı
4.5 1,548
2013 Korku Yönetmen Asistanı 4.1 2,121

Yarının İnsanları
2013 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.3 32,465
2012 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.7 54,355
2011 Gizem Yapımcı 6.6 7,220
2011 Dram Kameraman
Yönetmen Asistanı
Dublör
6.2 176

Tuzak
2010 Macera Yönetmen Asistanı
Yapımcı
5.3 14,278

Ölüm Avı
2010 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
5.2 5,857
2010 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.7 46,241

İşkence
2010 Korku Yönetmen Asistanı 5.5 6,911

Yabancı
2010 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
4.8 2,920

Tehlikeli Adam
2009 Aksiyon Yapımcı
Yönetmen Asistanı
5.1 4,056
2009 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.8 6,546
2009 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Yapımcı
5.2 5,157

Karanlığa Karşı
2009 Aksiyon Yapımcı 3.2 4,718
2008 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Yapımcı
4.0 3,939

Dışarıda ve Tehlikede
2008 Suç Yönetmen Asistanı
Yapımcı
4.8 6,034

İsyan
2007 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.7 13,742

Ölüme 12 Saat Kala
2006 Suç Yönetmen Asistanı 5.0 206

Öldüren Buluş
2004 Dram Yönetmen Asistanı 5.3 1,513
2004 Dram Yönetmen Asistanı 7.2 831

Korku Kapanı
2003 Korku Yönetmen Asistanı 6.1 100,513
2002 Dram Yönetmen Asistanı 5.5 8,796

Harika Köpek 4
2002 Komedi Yönetmen Asistanı 4.6 1,778
2001 Macera Yönetmen Asistanı 7.5 108,288
2001 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.0 41,564
1998 Bilim-Kurgu Yönetmen Asistanı 7.3 2,990
1997 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.6 507

İntikam
1996 Dram Yönetmen Asistanı 5.3 176
1995 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.6 208
1994 Gerilim Yönetmen Asistanı 5.7 617

İskoçyalı
1992 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.3 12,115
1992 Komedi Yönetmen Asistanı 6.1 9,272
1990 Komedi Taşıma Bölümü 5.1 2,885
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019