Giriş Kayıt
Wendy Crewson

Wendy Crewson (63)


Oyuncu

Wendy Jane Crewson, 09 Mayıs 1956 Hamilton, Ontario, Kanada doğumlu oyuncu.

1988 yılının Mart ayında Michael Murphy ile evlendi. 21 yılın ardından 2009 yılının Ocak ayında boşandılar. Çiftin 2 çocukları oldu.

Gizli Dünya (2015), Hava Kuvvetleri Bir (1997), Noel Baba (1994), Kutup Macerası (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Wendy Jane Crewson
Doğum Tarihi: 09 Mayıs 1956
Doğum Yeri: Hamilton, Ontario, Kanada
Burcu: Boğa
Boyu: 1.7 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Eşitlik Savaşçısı
2018 62 Biyografi Oyuncu 6.9 12,204

Öldürme Arzusu
2018 62 Aksiyon Oyuncu 6.4 50,369
2017 61 Dram Oyuncu 6.8 8,792
2017 Romantik Oyuncu 6.0 790
2017 Komedi Oyuncu 6.6 3,140
2016 Dram Oyuncu 6.7 8,822

Ormana Doğru
2015 59 Dram Oyuncu 5.9 16,320

Gizli Dünya
2015 59 Dram Oyuncu 8.2 317,131
2014 Komedi Oyuncu 3.6 469
2014 58 Dram Oyuncu 6.3 44
2014 Dram Oyuncu 7.2 16,621

Güzel ve Çirkin
2012 Dram Oyuncu 7.2 33,351
2012 Dram Oyuncu 7.6 5,750

Virüs Kıran
2012 56 Korku Oyuncu 5.7 11,029

Aşk Yemini
2012 56 Dram Oyuncu 6.8 173,697
2011 55 Biyografi Oyuncu 6.0 695
2011 Dram Oyuncu 7.9 107,499
2010 Suç Oyuncu 7.0 435

Sonun Başlangıcı
2010 54 Komedi Oyuncu 6.4 1,553
2009 53 Gerilim Oyuncu 6.2 1,318
2008 Dram Oyuncu 6.8 431

Karanlık Yükseliyor
2007 51 Macera Oyuncu 4.8 14,235
2007 51 Dram Oyuncu 5.8 327

Noel Baba 3
2006 50 Macera Oyuncu 4.7 29,321

Şeytanla Anlaşma
2006 50 Aksiyon Oyuncu 5.3 44,414
2006 50 Komedi Oyuncu 6.0 508

Ondan Uzakta
2006 50 Dram Oyuncu 7.6 20,549
2006 50 Dram Oyuncu 6.3 2,867

Kurtadamlar
2006 50 Aksiyon Oyuncu 4.6 12,526

Kutup Macerası
2006 50 Macera Oyuncu 7.3 56,623

Adalet Avcıları
2005 49 Dram Oyuncu 5.5 295
2005 49 Dram Oyuncu 5.8 537
2005 49 Biyografi Oyuncu 6.0 335

Tehdit
2004 48 Dram Oyuncu 5.9 12,771
2004 Dram Oyuncu 7.9 2,995
2004 Suç Oyuncu 7.9 1,389

Dünyanın Sonundaki Ev
2004 48 Dram Oyuncu 6.7 12,822
2003 47 Dram Oyuncu 6.2 784

Noel Baba 2
2002 46 Komedi Oyuncu 5.6 45,041
2002 46 Dram Oyuncu 6.0 243

Yabancılar Arasında
2002 46 Dram Oyuncu 6.1 942
2002 46 Dram Oyuncu 7.5 1,228
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 163,220
2001 45 Dram Oyuncu 7.3 451
2001 45 Suç Oyuncu 5.5 141

Altıncı Gün
2000 44 Aksiyon Oyuncu 5.9 110,672

Gizli Gerçek
2000 44 Dram Oyuncu 6.6 110,488

Merhamet
2000 44 Gizem Oyuncu 5.4 2,037

Robot Adam
1999 43 Dram Oyuncu 6.9 102,460

Çikolatadan Daha Tatlı
1999 43 Komedi Oyuncu 6.1 7,420

Karınca Z
1998 42 Animasyon 6.6 139,367
1998 42 Komedi Oyuncu 6.3 502
1998 42 Korku Oyuncu 4.9 1,452

Hava Kuvvetleri Bir
1997 41 Aksiyon Oyuncu 6.5 167,348
1997 41 Suç Oyuncu 6.5 7,324
1996 40 Dram Oyuncu 5.8 4,397

Noel Baba
1994 38 Komedi Oyuncu 6.4 85,299
1994 38 Komedi Oyuncu 6.6 11,513
1994 38 Dram Oyuncu 6.0 150

İyi Evlat
1993 37 Dram Oyuncu 6.4 33,763
1992 36 Komedi Oyuncu 5.6 2,302

Doktor
1991 35 Dram Oyuncu 7.0 4,765
1988 Komedi Oyuncu 8.0 688
1984 28 Gerilim Oyuncu 6.4 339
1982 26 Dram Oyuncu 4.2 2,942
Dizi Altyazıları
Chernobyl (29,164) Game of Thrones (11,412) Warrior (2,377) The 100 (2,199) Black Mirror (1,925) Big Little Lies (1,812) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,415) The Big Bang Theory (1,315) Jessica Jones (1,308) Swamp Thing (1,295)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019