Giriş Kayıt
Terry Crews

Terry Crews (51)


Oyuncu

Terrence Alan Crews, 30 Temmuz 1968 Flint, Michigan, ABD doğumlu oyuncu.

1990 yılının Temmuz ayında Rebecca Crews ile evlendi. Çiftin 5 çocukları olmuştur.

Nedimeler (2011), Brooklyn Nine-Nine (2013), Ahmaklar (2006), Karışık Aile (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Terrence Alan Crews
Doğum Tarihi: 30 Temmuz 1968
Doğum Yeri: Flint, Michigan, ABD
Diğer Bir İsmi: Terry Crews Jr. | Terry Alan Crews | Squeegee Lo |
Burcu: Aslan
Boyu: 1.88 m
9.1 (20 Oy)
  • Currently 182/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (27)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sizi Rahatsız Ettiğim İçin Özür Dilerim
2018 50 Komedi Oyuncu 7.0 41,849
2018 50 Aksiyon Oyuncu 7.8 400,955
2018 Animasyon Oyuncu 7.5 593
2017 49 Komedi Oyuncu 5.2 1,481
2017 Kısa Metraj Oyuncu 5.1 254
2017 49 Komedi Oyuncu 5.1 12,197
2017 Game-Show Oyuncu 7.3 1,732
2016 Müzik Oyuncu 1.7 214
2016 Komedi Oyuncu 6.7 115
2015 47 Komedi Oyuncu 4.8 39,139
2015 Belgesel Oyuncu 7.5 334
2015 Müzik Oyuncu 7.4 3,263
2015 Komedi Oyuncu 6.3 4,641
2015 Komedi Oyuncu 5.5 2,769

Cehennem Melekleri 3
2014 46 Aksiyon Oyuncu 6.1 157,223

Karışık Aile
2014 46 Komedi Oyuncu 6.5 107,352

Karar Günü
2014 46 Dram Oyuncu 6.8 49,074
2014 46 Komedi Oyuncu 5.3 5,381
2014 Komedi Oyuncu 7.4 14,319

Bana Ulaş
2014 46 Dram Oyuncu 4.9 2,331

Köfte Yağmuru 2
2013 45 Animasyon Oyuncu 6.4 81,558
2013 Komedi Oyuncu 8.4 156,082
2013 Aksiyon Oyuncu 7.9 3,074
2013 Talk-Show Oyuncu 5.2 1,063
2013 Komedi Oyuncu 7.8 7,680

Korkunç Bir Film 5
2013 45 Komedi Oyuncu 3.5 60,506
2013 Komedi Oyuncu 7.6 3,842

Cehennem Melekleri 2
2012 44 Aksiyon Oyuncu 6.6 278,451

Haber Stüdyosu
2012 Dram Oyuncu 8.6 96,423

Muhteşem Örümcek-Adam
2012 Animasyon Oyuncu 7.2 9,268
2012 Reality-TV Oyuncu 5.2 304
2011 Talk-Show Oyuncu 5.4 837

Nedimeler
2011 43 Komedi Oyuncu 6.8 250,529
2010 Komedi Oyuncu 8.1 20,911
2010 42 Komedi Oyuncu 5.0 10,070

Cehennem Melekleri
2010 42 Aksiyon Oyuncu 6.5 308,939
2010 Komedi Oyuncu 5.6 1,380

Oyuncu
2009 41 Aksiyon Oyuncu 5.8 125,031

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 41 Aksiyon Oyuncu 6.6 322,079

Ortadaki Adam
2009 41 Komedi Oyuncu 6.6 35,277

Akıllı Ol
2008 40 Aksiyon Oyuncu 6.5 190,868
2008 40 Aksiyon Oyuncu 5.0 4,444

Sokağın Kralları
2008 40 Aksiyon Oyuncu 6.8 102,999

İntikam Maçı
2007 39 Komedi Oyuncu 5.3 39,009
2007 39 Komedi Oyuncu 2.1 14,331

Bir Banka Nasıl Soyulur
2007 39 Komedi Oyuncu 6.1 5,821
2007 39 Komedi Oyuncu 4.0 63,288

Kumanda
2006 38 Komedi Oyuncu 6.4 285,000
2006 38 Dram Oyuncu 7.0 49,738

Ahmaklar
2006 38 Macera Oyuncu 6.6 132,750

Dumanlı Kafalar
2006 38 Komedi Oyuncu 5.6 3,363

Yedek Kulübesi
2006 38 Komedi Oyuncu 5.6 45,864
2006 38 Dram Oyuncu 6.1 96

Kaçamak
2006 38 Komedi Oyuncu 6.4 5,735

Acımasız Hayat
2005 37 Aksiyon Oyuncu 6.9 60,319
2005 Animasyon Oyuncu 8.4 24,665
2005 Talk-Show Oyuncu 4.8 250

En Uzun Mesafe
2005 37 Komedi Oyuncu 6.4 151,163
2005 Animasyon Oyuncu 7.4 107,502
2005 Komedi Oyuncu 8.3 9,890
2005 Komedi Oyuncu 7.4 31,938

İki Fıstık
2004 36 Suç Oyuncu 5.6 118,969

Afili Aynasızlar
2004 36 Komedi Oyuncu 6.1 132,090
2004 36 Komedi Oyuncu 4.5 20,490
2003 Komedi Oyuncu 8.8 257,659
2003 Komedi Oyuncu 7.1 13,778

Baadasssss!
2003 35 Biyografi Oyuncu 7.4 4,543

Herkes Onun Peşinde
2003 35 Komedi Oyuncu 5.2 17,762
2003 35 Komedi Oyuncu 6.1 6,052
2003 Komedi Oyuncu 6.7 12,463

Tehlikeli Dişi
2002 34 Komedi Oyuncu 5.3 16,011

Bir Sonraki Cuma
2002 34 Komedi Oyuncu 5.8 23,884

İlk Gün
2001 33 Suç Oyuncu 7.7 358,486

Altıncı Gün
2000 32 Aksiyon Oyuncu 5.9 111,026
1997 Talk-Show Oyuncu 2.8 5,872
1993 Komedi Oyuncu 8.2 16,162
1992 Komedi Oyuncu 5.3 9,682

Susam Sokağı
1969 Animasyon Oyuncu 8.2 10,779
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019