Giriş Kayıt
Tim Crawfurd

Tim Crawfurd


Animasyon

Tim Crawfurd, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yukarı Bak
2009 Animasyon Animasyon 8.3 822,678

Mater'in Abartılı Hikayeleri
2008 Animasyon Animasyon 7.0 2,231

Ratatuy
2007 Animasyon Animasyon 8.0 562,624
2005 Animasyon Animasyon 7.7 12,900

İnanılmaz Aile
2004 Animasyon Animasyon 8.0 583,645

Kayıp Balık Nemo 3D
2003 Animasyon Animasyon 8.1 847,017

Sevimli Canavarlar
2001 Animasyon Animasyon 8.1 720,153
2000 Animasyon Animasyon 8.1 26,203

Oyuncak Hikayesi 2
1999 Animasyon Animasyon 7.9 456,898

Bir Böceğin Hayatı
1998 Animasyon Animasyon 7.2 242,815
Dizi Altyazıları
True Detective (7,525) Vikings (4,035) Shameless (2,726) The Flash (1,665) The Punisher (1,573) Arrow (1,427) Outlander (1,393) The Big Bang Theory (1,348) Supernatural (1,192) Black Mirror (1,159)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019