Giriş Kayıt
Tim Crawfurd

Tim Crawfurd


Animasyon

Tim Crawfurd, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yukarı Bak
2009 Animasyon Animasyon 8.3 809,797

Mater'in Abartılı Hikayeleri
2008 Animasyon Animasyon 7.0 2,174

Ratatuy
2007 Animasyon Animasyon 8.0 553,323
2005 Animasyon Animasyon 7.7 12,702

İnanılmaz Aile
2004 Animasyon Animasyon 8.0 572,670

Kayıp Balık Nemo 3D
2003 Animasyon Animasyon 8.1 834,760

Sevimli Canavarlar
2001 Animasyon Animasyon 8.1 709,458
2000 Animasyon Animasyon 8.1 25,851

Oyuncak Hikayesi 2
1999 Animasyon Animasyon 7.9 449,579

Bir Böceğin Hayatı
1998 Animasyon Animasyon 7.2 240,622
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (1,951) Arrow (1,574) Outlander (1,254) Supernatural (1,097) Better Call Saul (918) Titans (889) La Casa de Papel (864) The Last Ship (862) Doctor Who (793) Kidding (641)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018