Giriş Kayıt
Bryan Cranston

Bryan Cranston (66)


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen, Senarist

Bryan Lee Cranston, 07 Mart 1956 Hollywood, California, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, yönetmen, senarist.

1989 yılının Temmuz ayında Robin Dearden ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Breaking Bad (2008), Sürücü (2011), Operasyon: Argo (2012), Godzilla (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Bryan Lee Cranston
Doğum Tarihi: 07 Mart 1956
Doğum Yeri: Hollywood, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Brian Cranston | Lee Stone
Burcu: Balık
Web Sitesi:
Boyu: 1.79 m
9.7 (225 Oy)
  • Currently 195/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (48)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 66 Biyografi Oyuncu 6.9 11,828
2022 66 Komedi Oyuncu 7.5 21
2022 66 Komedi Oyuncu    
2022 66 Aksiyon Oyuncu    
2021 65 Müzik Oyuncu 8.6 237

Hayvanların Sırları
2021 Belgesel Oyuncu 7.5 18
2021 Belgesel Oyuncu 7.7 69
2021 Müzik Oyuncu 3.5 949
2020 Macera Oyuncu 5.6 26,796
2020 Suç Yapımcı
Oyuncu
Yönetmen
7.6 46,565
2020 64 Macera Oyuncu 6.5 12,451

El Camino: Bir Breaking Bad Filmi
2019 63 Aksiyon Oyuncu 7.3 249,868

71. Primetime Emmy Ödülleri
2019 News Oyuncu 6.1 71

Köpek Adası
2018 62 Animasyon Oyuncu 7.8 169,541
2018 62 Oyuncu 7.6 152

Olacak İş Değil
2017 61 Komedi Oyuncu 7.0 57,196

Sıkı Dostlar
2017 61 Komedi Oyuncu 6.9 26,131

Felaket Sanatçı
2017 61 Biyografi Oyuncu 7.3 154,806
2017 Bilim-Kurgu Yapımcı
Oyuncu
7.2 16,910
2017 61 Aksiyon Oyuncu 5.9 108,866
2016 60 Dram Oyuncu 6.3 17,049

Bu da Nereden Çıktı?
2016 60 Komedi Oyuncu 6.2 114,549
2016 60 Biyografi Oyuncu
Yapımcı
7.0 74,577
2016 Biyografi Yapımcı
Oyuncu
7.2 14,453
2016 60 Animasyon Oyuncu 7.1 160,293
2016 Oyuncu 6.4 2,168
2016 Komedi Oyuncu 7.0 943
2016 60 Komedi Oyuncu 5.2 23,659

Bitmeyen Kavga
2016 60 Dram Oyuncu 6.0 4,192
2015 Animasyon Yapımcı
Oyuncu
7.6 1,249
2015 59 Komedi 6.3 13,163
2015 Suç Yönetmen
Senarist
Yapımcı
Oyuncu
8.1 37,054
2015 Reality-TV Oyuncu 6.8 843
2015 59 Biyografi Oyuncu 7.4 81,902
2014 58 Korku 6.0 33,283
2014 Oyuncu 6.5 441
2014 58 Aksiyon Oyuncu 6.4 415,009
2014 Komedi Oyuncu 7.1 18,220
2014 Reality-TV Oyuncu 7.2 916
2013 57 Belgesel Oyuncu 8.4 606
2013 Belgesel Oyuncu 7.2 274
2013 Reality-TV Oyuncu 7.7 1,505

Soguk Gece
2013 57 Suç Oyuncu 5.7 9,385
2013 Oyuncu 6.8 389
2013 Talk-Show Oyuncu 7.3 649

Operasyon: Argo
2012 56 Dram Oyuncu 7.7 615,104
2012 56 Oyuncu 6.3 259

Gerçeğe Çağrı
2012 56 Aksiyon Oyuncu 6.2 255,667
2012 56 Komedi Oyuncu 5.9 78,961

Madagaskar 3: Avrupa'nın En Çok Arananları
2012 56 Animasyon Oyuncu 6.8 182,697

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 56 Aksiyon Oyuncu 6.6 274,012

Kırmızı Kuyruklar
2012 56 Aksiyon Oyuncu 5.9 35,921
2012 Oyuncu 7.1 726

Kopma
2011 55 Dram Oyuncu 7.7 86,862

Sürücü
2011 55 Suç Oyuncu 7.8 638,978

Salgın
2011 55 Dram Oyuncu 6.8 304,445

Batman: İlk Yıl
2011 55 Animasyon Oyuncu 7.3 35,900
2011 55 Komedi Oyuncu 6.1 68,071
2011 55 Gerilim Oyuncu 5.8 987

Güneşin Karanlığında
2011 55 Suç Oyuncu 7.3 239,887
2010 54 Biyografi Oyuncu 5.6 3,240
2010 Komedi Oyuncu 8.2 24,375
2010 54 Oyuncu 7.2 199
2009 Animasyon Oyuncu 8.6 155,232
2009 Komedi Yönetmen 8.5 429,853
2009 Animasyon Oyuncu 5.6 41,715
2009 Animasyon Oyuncu 4.3 1,088
2009 Komedi Oyuncu 6.8 13,443
2009 Komedi Oyuncu 7.6 1,470
2008 Suç Yönetmen
Oyuncu
Yapımcı
9.5 1,868,124
2007 Macera Oyuncu 6.9 1,728

Küçük Gün Işığım
2006 50 Komedi Oyuncu 7.8 482,005
2005 Komedi Oyuncu 8.4 38,901
2005 Talk-Show Oyuncu 4.9 406
2005 49 Belgesel Oyuncu 6.9 982
2005 Komedi Oyuncu 8.3 682,130
2005 Komedi Yönetmen 9.0 593,513
2005 Animasyon Oyuncu 7.4 128,396
2005 Komedi Oyuncu 8.4 11,135
2004 48 Komedi Oyuncu 5.8 2,963
2003 Animasyon Oyuncu 6.8 10,373
2003 Komedi Oyuncu 6.7 17,108
2003 Komedi Oyuncu 7.4 13,710
2003 Komedi Oyuncu 6.5 16,553
2001 Animasyon Oyuncu 7.7 43,636
2000 44 Komedi Oyuncu 6.0 1,812
2000 Komedi Oyuncu 7.4 12,661

Malcolm in The Middle 1
2000 Komedi Yönetmen
Oyuncu
8.1 132,162

Aile Reisi
1999 Animasyon Oyuncu 8.2 339,265

The King Of Queens 2
1998 Komedi Oyuncu 7.4 82,956

Er Ryan'ı Kurtarmak
1998 42 Aksiyon Oyuncu 8.6 1,385,236
1998 Aksiyon Oyuncu 8.6 12,342
1998 News Oyuncu 3.1 2,222
1997 41 Animasyon Oyuncu 6.8 1,839
1997 41 Aksiyon Oyuncu 4.2 826

Hayal Şarkısı
1996 40 Komedi Oyuncu 6.9 69,645
1996 Komedi Oyuncu 6.6 53
1995 39 Animasyon Oyuncu 6.9 1,441
1995 Dram Oyuncu 7.1 352
1995 39 Komedi Oyuncu 6.3 62
1994 News Oyuncu 3.3 899
1994 38 Animasyon Oyuncu 7.8 3,816

Street Fighter 2: The Animated Movie
1994 38 Animasyon Oyuncu 7.2 9,142
1994 38 Komedi Oyuncu 5.7 3,996
1993 Suç Oyuncu 6.8 7,850
1993 Komedi Oyuncu 7.0 13,857
1993 Aksiyon Oyuncu 6.5 22,566
1993 37 Kısa Metraj Oyuncu 7.0 160
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,639
1992 36 Animasyon Oyuncu 9.2 8,154
1991 35 Korku Oyuncu 3.4 1,168
1989 Komedi Oyuncu 8.9 318,346

Simpsonlar
1989 Animasyon Oyuncu 8.7 407,021
1989 33 Suç Oyuncu 7.7 2,642
1988 Belgesel Oyuncu 3.9 706
1987 31 Animasyon Oyuncu 7.2 5,372
1987 31 Komedi Oyuncu 6.2 12,052
1987 Aksiyon Oyuncu 6.3 1,010

Cinayet Dosyası
1984 Suç Oyuncu 7.1 25,029
1981 News Oyuncu 3.5 2,509
1978 Belgesel Oyuncu 6.7 2,394
1975 Komedi Oyuncu 8.0 49,160
1968 Dram Oyuncu 6.9 2,473
1952 News Oyuncu 4.6 2,213
- Aksiyon Oyuncu    
- Aksiyon Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022