Giriş Kayıt
Brandon Crane

Brandon Crane (43)


Oyuncu

Brandon Crane, 26 Şubat 1976 Oceanside, California, ABD doğumlu oyuncu.

Doğum Tarihi: 26 Şubat 1976
Doğum Yeri: Oceanside, California, ABD
Burcu: Balık
Boyu: 1.8 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 42 Belgesel Oyuncu    

"O"
1990 Dram Oyuncu 6.9 102,425
1988 Komedi Oyuncu 8.3 31,738
1986 Komedi Oyuncu 7.6 1,262
1983 7 Animasyon Oyuncu 7.7 294
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019