Giriş Kayıt
Smith Craig

Smith Craig


Sesler

Smith Craig, sesler.

Phantasm IV: Oblivion (1998), Dead Man's Curve (1998), Dişci 2 (1998), Modern Vampires (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 Aksiyon Sesler 4.7 787
1999 Gerilim Sesler 4.5 325
1998 Aksiyon Sesler 3.2 530

Sınırda Soygun
1998 Suç Sesler 4.5 494
1998 Korku Sesler 5.7 5,991

Dişci 2
1998 Korku Sesler 4.4 3,080
1998 Dram Sesler 6.4 87
1998 Bilim-Kurgu Sesler 4.9 1,321
1998 Komedi Sesler 4.5 1,815

Sevgi Bağı
1998 Dram Sesler 7.4 2,716
1998 Dram Sesler 5.9 4,196
1996 Komedi Sesler 2.4 211
1989 Komedi Sesler 4.3 3,864
1989 Dram Sesler 4.4 104
Dizi Altyazıları
Chernobyl (13,469) Game of Thrones (5,851) Warrior (2,155) Black Mirror (1,754) Swamp Thing (1,709) The Big Bang Theory (1,705) Shingeki no kyojin (1,598) The 100 (1,585) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,304) Vikings (1,285)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019