Giriş Kayıt
Phil Craig

Phil Craig


Yapımcı, Senarist

Phil Craig, yapımcı, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Belgesel Yapımcı 7.5 2,360
2012 Belgesel Yapımcı 7.6 125
2009 Belgesel Senarist
Yapımcı
6.8 17
2009 Belgesel Yapımcı 7.1 25
2008 Belgesel Yapımcı 7.3 263
2000 Belgesel Yapımcı 7.8 381
Dizi Altyazıları
Vikings (12,718) True Detective (6,562) The Punisher (5,934) Supernatural (3,484) The Big Bang Theory (3,455) Luther (2,622) Gotham (2,423) The Blacklist (1,977) Star Trek: Discovery (1,870) Project Blue Book (1,715)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019