Giriş Kayıt
Rick Cox

Rick Cox


Müzisyen, Müzisyen

Rick Cox, müzisyen, müzisyen.

Duyguların Rengi (2011), Kader Ajanları (2011), Hayallerin Peşinde (2008), Acı Reçete (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Casuslar Köprüsü
2015 Dram Müzik 7.6 263,118
2015 Belgesel Müzik 6.9 4,170
2014 Biyografi Müzik 6.9 19,024

Mr. Banks
2013 Biyografi Müzik 7.5 140,724

Acı Reçete
2013 Suç Müzik 7.1 168,518

Duyguların Rengi
2011 Dram Müzik 8.1 392,865

Kader Ajanları
2011 Romantik Müzik 7.1 227,659

Sır
2010 Gerilim Müzik 6.9 61,057

Kardeşler
2009 Dram Müzik 7.1 103,097

Hayallerin Peşinde
2008 Dram Müzik 7.3 178,443
2007 Gerilim Müzik 4.2 175

Salton Denizi
2002 Suç Müzik 7.1 28,548

Amerikan Güzeli
1999 Dram Müzik 8.4 991,290
1998 Gerilim Müzik 2.9 872

Son Adam
1996 Aksiyon Müzik 6.4 50,189

Amerikan Sığırı
1996 Dram Müzik 5.7 3,223
1994 Komedi Müzik 6.6 11,509

Sıfırın Altı
1987 Suç Müzik 6.4 16,876
Dizi Altyazıları
Chernobyl (30,208) Game of Thrones (11,132) The 100 (3,331) Black Mirror (2,158) Warrior (2,077) Big Little Lies (1,561) Vikings (1,213) The Big Bang Theory (1,164) Jessica Jones (1,147) The Blacklist (1,082)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019