Giriş Kayıt
Richard Cox

Richard Cox (70)


Oyuncu

Richard Zuckerman, 06 Mayıs 1948 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu.

Devriye (1980), The Vindicator (1986), Zombie High (1987), (2014) The Librarians (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Richard Zuckerman
Doğum Tarihi: 06 Mayıs 1948
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 67 Gerilim Oyuncu 5.4 225
2014 Aksiyon Oyuncu 7.3 17,084
2013 Komedi Oyuncu 7.6 3,929
2011 63 Dram Oyuncu 6.8 734

Albemuth Özgür Radyosu
2010 62 Dram Oyuncu 5.7 1,445

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Oyuncu 6.4 49,140

Richard'ı Ararken
1996 48 Belgesel Oyuncu 7.4 7,549
1995 Dram Oyuncu 7.3 266
1988 Komedi Oyuncu 8.0 680
1987 39 Komedi Oyuncu 4.1 796
1986 38 Aksiyon Oyuncu 5.0 668

Devriye
1980 32 Suç Oyuncu 6.4 16,114

Sekiz Çocuklu Aile
1977 Oyuncu 6.5 2,130
1975 Suç Oyuncu 6.8 1,749
1952 Dram Oyuncu 6.5 1,321
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019