Giriş Kayıt
Joel Cox

Joel Cox (77)


Editör, Editör, Oyuncu

Joel Cox, 02 Nisan 1942 doğumlu editör, editör, oyuncu.

Gran Torino (2008), Milyonluk Bebek (2004), Tutsak (2013), Gizemli Nehir (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Nisan 1942
Diğer Bir İsmi: Joel E. Cox
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 76 Aksiyon Editör 7.0 69,847
2017 75 Aksiyon Editör 5.6 2,217
2017 75 Biyografi Editör 5.8 18,608
2015 Müzik Oyuncu 6.6 3,581

Keskin Nişancı
2014 72 Aksiyon Editör 7.3 402,309
2014 72 Biyografi Editör 6.8 30,434
2013 71 Belgesel Oyuncu 6.8 188

Tutsak
2013 71 Suç Editör 8.1 526,946

Hayatımın Atışı
2012 70 Dram Editör 6.8 56,168
2011 69 Biyografi Editör 6.6 116,007

Öteki Dünya
2010 68 Dram Editör 6.5 87,329

Yenilmez
2009 67 Biyografi Editör 7.3 140,992
2008 66 Dram Editör 8.1 670,562

Sahtekar
2008 66 Dram Editör 7.7 223,228

Grace Gitti
2007 65 Dram Müzik 6.8 8,802

Iwo Jima'dan Mektuplar
2006 64 Dram Editör 7.9 146,503

Atalarımızın Bayrakları
2006 64 Dram Editör 7.1 111,624
2005 63 Aksiyon 5.5 354

Milyonluk Bebek
2004 62 Dram Editör 8.1 586,942

Gizemli Nehir
2003 61 Suç Editör 8.0 388,933
2003 Belgesel Editör 8.1 975

Kan Borcu
2002 60 Aksiyon Editör 6.4 39,479

Uzay Kovboyları
2000 58 Aksiyon Editör 6.4 68,649
2000 Belgesel
Oyuncu
6.8 343

Gerçek Suç
1999 57 Suç Editör 6.6 29,586

İyiler Ve Kötülerin Bahçesinde Geceyarısı
1997 55 Komedi Editör 6.6 34,997

Mutlak Güç
1997 55 Suç Editör 6.7 46,307

Yasak İlişki
1995 53 Dram Editör 7.6 65,635

Kusursuz Dünya
1993 51 Suç Editör 7.5 67,788

Affedilmeyen
1992 50 Western Editör 8.2 342,377
1990 48 Aksiyon Editör 5.9 23,579

Beyaz Avcı Kara Yürek
1990 48 Macera Editör 6.7 10,200

Pembe Cadillac
1989 47 Aksiyon Editör 5.3 10,105

Kuş
1988 46 Biyografi Editör 7.2 10,503
1988 46 Aksiyon Editorial Department 6.3 36,988
1986 44 Aksiyon Editör 6.8 36,287
1986 44 Dram Editör 3.8 559

Namludaki Adalet
1985 43 Romantik Editör 7.3 47,877
1984 42 Suç Editör 6.3 14,172

Ani Vuruş
1983 41 Aksiyon Editör 6.7 37,205
1982 40 Komedi Editör 6.6 7,287
1982 40 Suç Editör 5.5 1,224
1980 38 Aksiyon Editör 6.1 9,814

Alcatraz'dan Kaçış
1979 37 Biyografi Editorial Department 7.6 105,101

Asla Yenilme
1978 36 Aksiyon Editör 6.3 21,202

Kanun Yolunda
1977 35 Aksiyon Editör 6.4 19,202

Çöl Kahramanları
1977 35 Dram Editorial Department 6.4 2,712

İnfazcı
1976 34 Aksiyon Editör 6.8 38,036

Kanunsuz Josey Wales
1976 34 Western Editorial Department 7.9 60,132

Elveda Sevgilim
1975 33 Suç Editör 7.2 5,615
1975 33 Komedi Editorial Department 6.2 357
1974 32 Bilim-Kurgu Editorial Department 5.8 1,698
1973 31 Aksiyon Editorial Department 5.8 2,352
1970 28 Belgesel Editorial Department 8.1 14,691

Vahşi Belde
1969 27 Aksiyon Editorial Department 8.0 72,276
1969 27 Dram Sesler 7.2 806
1969 27 Dram Editorial Department 6.9 2,517
Dizi Altyazıları
Chernobyl (4,630) The 100 (2,674) Game of Thrones (2,194) Warrior (1,850) Black Mirror (1,634) Shingeki no kyojin (1,610) The Big Bang Theory (1,509) Vikings (1,196) Swamp Thing (1,137) Breaking Bad (1,009)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019