Giriş Kayıt
Harriet Cox

Harriet Cox


Kameraman

Harriet Cox, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1992 Biyografi Kameraman 7.5 2,383
1989 Macera Kameraman 7.2 2,648
1988 Dram Kameraman 6.5 120
1988 Dram Kameraman 7.5 3,126
1987 Komedi Kameraman 6.6 69
Dizi Altyazıları
Chernobyl (29,757) Game of Thrones (10,956) The 100 (3,308) Black Mirror (2,141) Warrior (2,054) Big Little Lies (1,550) Vikings (1,190) The Big Bang Theory (1,156) Jessica Jones (1,143) The Blacklist (1,081)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019