Giriş Kayıt
Brad Cox

Brad Cox


Sesler, Müzisyen

Brad Cox, sesler, müzisyen.

When Trumpets Fade (1998), Noah's Ark (1999), Bitirim Karınca (2006), The Mask (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bitirim Karınca
2006 Animasyon Sesler 5.8 34,365
2005 Suç Sesler 5.2 356
1999 Macera Sesler 3.9 1,827
1998 Dram Sesler 7.2 6,044
1998 Aksiyon Sesler 5.7 785
1997 Komedi Sesler 4.8 126
1997 Animasyon Sesler 7.0 11,133

Ölüm ve İntikam
1996 Suç Müzik 5.9 161

Silici
1996 Aksiyon Sesler 6.1 96,376
1994 Animasyon Sesler 7.7 27,427

Gölge
1994 Aksiyon Sesler 6.0 21,462
1994 Komedi Müzik 6.9 2,910
1991 Animasyon Sesler 7.5 19,191
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (157,165) Into the Badlands (2,609) The Flash (2,178) American Gods (1,869) Arrow (1,513) Vikings (1,353) The Big Bang Theory (1,273) Gotham (1,204) The Blacklist (1,151) Killing Eve (1,050)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019