Giriş Kayıt
Darry Cowl

Darry Cowl (80)


Oyuncu, Müzisyen, Senarist

Darry Cowl, 27 Ağustos 1925 Vittel, Vosges, Lorraine, Fransa doğumlu oyuncu, müzisyen, senarist.

Dudaktan Olmaz (2003), (1995) Sefiller (1995), (1965) Çin Macerası (1965), (2004) Daltonlar (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Darry Cowl, 14 Şubat 2006 tarihinde (80 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 27 Ağustos 1925
Ölüm Tarihi: 14 Şubat 2006
Doğum Yeri: Vittel, Vosges, Lorraine, Fransa
Diğer Bir İsmi: Darryl Cowl | Darry-Cowl
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Daltonlar
2004 79 Komedi Oyuncu 3.2 2,988

Dudaktan Olmaz
2003 78 Komedi Oyuncu 6.4 1,406
2000 Dram Oyuncu 7.5 105
1999 74 Komedi Oyuncu 6.4 326

Sefiller
1995 70 Dram Oyuncu 7.5 3,435
1986 61 Komedi Oyuncu 5.3 38
1974 49 Biyografi Oyuncu 6.2 691
1973 48 Komedi Oyuncu 2.6 17

Belalı Kadın
1972 47 Komedi Oyuncu 5.0 196
1966 41 Komedi Oyuncu 5.0 30

Çin Macerası
1965 40 Komedi Oyuncu 6.4 1,512
1965 40 Komedi Senarist
Oyuncu
5.3 10
1965 40 Komedi Oyuncu 6.6 326
1964 39 Komedi Oyuncu 3.9 12
1964 39 Komedi Oyuncu 5.9 406
1963 38 Komedi Oyuncu
Müzik
6.0 143
1962 37 Komedi Oyuncu 6.1 79
1962 37 Komedi Oyuncu 6.1 76
1960 35 Komedi Oyuncu 6.4 138
1958 33 Komedi Oyuncu 5.9 244
1957 32 Komedi Oyuncu 5.7 46
1957 32 Komedi Oyuncu 7.0 247

While Plucking the Daisy
1956 31 Komedi Oyuncu 6.0 452
1956 31 Komedi Oyuncu 5.9 388
1956 31 Oyuncu 4.8 66
Dizi Altyazıları
True Detective (7,515) Vikings (3,716) Shameless (3,523) Gotham (2,413) Shooter (2,047) The Umbrella Academy (1,887) Inside No. 9 (1,853) Doom Patrol (1,494) Star Trek: Discovery (1,449) The Blacklist (1,289)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019