Giriş Kayıt
Shirley Coward

Shirley Coward


Editör

Shirley Coward, editör.

Doctor Who (1963), All Creatures Great and Small (1978), Pennies from Heaven (1978), Survivors (1977) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1985 Dram Editorial Department 4.9 6,942
1984 Editorial Department 7.2 86
1981 Komedi Editorial Department 8.9 40,959
1980 Dram Editorial Department 8.6 500
1980 Dram Editorial Department 8.1 502
1978 Dram Editorial Department 8.5 971

Blake’in Yedilisi
1978 Macera Editorial Department 8.0 2,925
1978 Komedi Editorial Department 8.3 2,000
1977 Bilim-Kurgu Editorial Department 8.1 927
1963 Macera Editorial Department
Çeşitli
8.4 32,930
Dizi Altyazıları
Chernobyl (29,757) Game of Thrones (10,956) The 100 (3,308) Black Mirror (2,141) Warrior (2,054) Big Little Lies (1,550) Vikings (1,190) The Big Bang Theory (1,156) Jessica Jones (1,143) The Blacklist (1,081)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019