Giriş Kayıt
Cab Covay

Cab Covay


Oyuncu

Cab Covay, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mucize
1996 Dram Oyuncu 6.4 69,753
1994 Dram Oyuncu 6.1 385
1989 Dram Oyuncu 6.7 3,884
1988 Biyografi Oyuncu 6.9 13,170
1987 Komedi Oyuncu 2.2 7,624
1985 Dram Oyuncu 6.3 1,479
1984 Dram Oyuncu 5.1 65

Silahın Gücü
1973 Aksiyon Oyuncu 7.2 49,843
Dizi Altyazıları
Vikings (3,176) Supernatural (3,017) Arrow (2,394) The Flash (1,950) Supergirl (1,112) La Casa de Papel (934) Counterpart (890) Friends (743) The Protector (727) Black Mirror (662)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018