Giriş Kayıt
Steven van Couwelaar

Steven van Couwelaar


Sanat Bölümü, Özel Efekt

Steven van Couwelaar, sanat bölümü, Özel efekt.

Diğer Bir İsmi: Stefan van Couwelaar
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Dram Sanat Bölümü 5.8 3,902
2009 Dram Sanat Bölümü 6.9 250
2007 Macera Sanat Bölümü 6.3 681

Kara Kitap
2006 Dram Sanat Bölümü 7.8 67,680

Antonia'nın Yazgısı
1995 Komedi Özel Efekt
Sanat Bölümü
7.5 7,609
Dizi Altyazıları
True Detective (7,668) Shameless (3,747) Vikings (2,344) Inside No. 9 (1,823) Counterpart (1,350) The Blacklist (1,207) Shooter (1,135) Arrow (1,102) Gotham (982) The Flash (898)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019