Giriş Kayıt
Stéphane Couture

Stéphane Couture


Animasyon, Görsel Efekt, Sanat Bölümü

Stéphane Couture, animasyon, görsel efekt, sanat bölümü.

Diğer Bir İsmi: Stephane Couture | Stephen Couture
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Süper Yetenek
2016 Animasyon Animasyon 5.9 4,008

Hediye Operasyonu
2011 Animasyon Animasyon 7.1 45,470

Marslılar, Annem ve Ben
2011 Animasyon Animasyon 5.4 19,839

Disney'in Yeni Yıl Şarkısı
2009 Animasyon Animasyon 6.8 91,892
2009 Aksiyon Animasyon 7.6 455,811

Beowulf: Ölümsüz Savaşçı
2007 Animasyon Animasyon 6.2 155,225

Canavar Ev
2006 Animasyon Animasyon 6.6 89,736

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera Görsel Efekt 6.9 340,445

Kutup Ekspresi
2004 Animasyon Animasyon 6.6 155,733

Willard'ın Fareleri
2003 Dram Görsel Efekt 6.2 16,726

Akrep Kral
2002 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 123,047
2001 Dram Görsel Efekt 7.4 167,282
2001 Dram Sanat Bölümü 6.9 170

Titanik
1997 Dram Görsel Efekt 7.8 957,919

Uzay Yolu VIII: İlk Temas
1996 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 110,357

Kurtuluş Günü
1996 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 495,740
1996 Dram Görsel Efekt 5.8 13,281
Dizi Altyazıları
Chernobyl (4,630) The 100 (2,674) Game of Thrones (2,194) Warrior (1,850) Black Mirror (1,634) Shingeki no kyojin (1,610) The Big Bang Theory (1,509) Vikings (1,196) Swamp Thing (1,137) Breaking Bad (1,009)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019