Giriş Kayıt
Bridgid Coulter

Bridgid Coulter (50)


Oyuncu

Bridgid Latrice Coulter, 02 Ağustos 1968 Alameda County, California, ABD doğumlu oyuncu.

Gerçek İsmi: Bridgid Latrice Coulter
Doğum Tarihi: 02 Ağustos 1968
Doğum Yeri: Alameda County, California, ABD
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Batı Dünyası
2016 Dram Oyuncu 8.8 328,106
2012 Komedi Oyuncu 7.4 22,472
1998 30 Dram Oyuncu 7.3 1,832
1997 29 Aksiyon Oyuncu 7.2 6,807
1993 Dram Oyuncu 7.0 152
1989 Komedi Oyuncu 6.6 21,799
1987 Komedi Oyuncu 6.9 4,904
Dizi Altyazıları
True Detective (6,414) Vikings (3,329) Shameless (2,444) Gotham (2,251) Shooter (1,903) The Umbrella Academy (1,807) Inside No. 9 (1,598) Doom Patrol (1,449) Star Trek: Discovery (1,356) The Big Bang Theory (1,152)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019