Giriş Kayıt
Joe Cortez

Joe Cortez (74)


Oyuncu

Joe Cortez, 01 Ocak 1945 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1945
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 63 Belgesel Oyuncu 7.5 11,550
2006 61 Dram Oyuncu 7.2 187,162
2005 Aksiyon Oyuncu 7.5 581
2003 Komedi 6.2 3,299

Ben Casus
2002 57 Aksiyon Oyuncu 5.4 45,808

Ölümüne Kadar
1999 54 Komedi Oyuncu 5.4 10,981
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019