Giriş Kayıt
Jack Corrick

Jack Corrick (69)


Yönetmen Asistanı, Yapım Yöneticisi, Sanat Yönetmeni

Jack William Corrick, 25 Eylül 1912 Guthrie, Oklahoma, ABD doğumlu yönetmen asistanı, yapım yöneticisi, sanat yönetmeni.

Etki Altında Bir Kadın (1974), Ölünceye Kadar (1955), Pushover (1954), Hangman's Knot (1952) gibi yapımlarla biliniyor.

Jack Corrick, 23 Ocak 1982 tarihinde (69 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Jack William Corrick
Doğum Tarihi: 25 Eylül 1912
Ölüm Tarihi: 23 Ocak 1982
Doğum Yeri: Guthrie, Oklahoma, ABD
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1975 63 Dram Yapım Yöneticisi 5.0 162

Etki Altında Bir Kadın
1974 62 Dram Yönetmen Asistanı 8.2 17,122
1970 58 Komedi Yapım Yöneticisi 7.2 19,090
1968 56 Romantik Yönetmen Asistanı 6.0 401

Kafatası Avcıları
1968 56 Komedi Yapım Yöneticisi 6.9 2,692

Esrar Perdesi
1966 54 Gerilim Yapım Yöneticisi 6.7 21,602
1955 Suç Yönetmen Asistanı 8.6 12,279
1955 43 Romantik Yönetmen Asistanı 5.6 122

Ölünceye Kadar
1955 43 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.3 2,110
1954 42 Suç Yönetmen Asistanı 7.1 1,856
1954 42 Kara Film Yönetmen Asistanı 6.9 560
1953 41 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.1 1,081
1953 41 Western Sanat Yönetmeni 6.6 249
1953 Komedi Yönetmen Asistanı 5.6 220
1952 40 Western Yönetmen Asistanı 6.8 1,091
1950 Komedi Yönetmen Asistanı 8.6 1,036
1950 38 Dram Yönetmen Asistanı 5.7 7
Dizi Altyazıları
Shameless (4,410) Better Call Saul (2,339) Supernatural (2,278) Daredevil (1,846) The Flash (1,719) Arrow (1,709) The Big Bang Theory (1,500) Doctor Who (1,343) La Casa de Papel (1,217) Manifest (1,006)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018