Giriş Kayıt
Jack Corrick

Jack Corrick (69)


Yönetmen Asistanı, Yapım Yöneticisi, Sanat Yönetmeni

Jack William Corrick, 25 Eylül 1912 Guthrie, Oklahoma, ABD doğumlu yönetmen asistanı, yapım yöneticisi, sanat yönetmeni.

Etki Altında Bir Kadın (1974), Ölünceye Kadar (1955), Pushover (1954), Hangman's Knot (1952) gibi yapımlarla biliniyor.

Jack Corrick, 23 Ocak 1982 tarihinde (69 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Jack William Corrick
Doğum Tarihi: 25 Eylül 1912
Ölüm Tarihi: 23 Ocak 1982
Doğum Yeri: Guthrie, Oklahoma, ABD
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1975 63 Dram Yapım Yöneticisi 5.0 167

Etki Altında Bir Kadın
1974 62 Dram Yönetmen Asistanı 8.2 17,347
1970 58 Komedi Yapım Yöneticisi 7.2 19,206
1968 56 Romantik Yönetmen Asistanı 6.0 411

Kafatası Avcıları
1968 56 Komedi Yapım Yöneticisi 6.9 2,724

Esrar Perdesi
1966 54 Gerilim Yapım Yöneticisi 6.7 21,770
1955 Suç Yönetmen Asistanı 8.6 12,447
1955 43 Romantik Yönetmen Asistanı 5.6 129

Ölünceye Kadar
1955 43 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.3 2,136
1954 42 Suç Yönetmen Asistanı 7.1 1,890
1954 42 Kara Film Yönetmen Asistanı 6.9 575
1953 41 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.1 1,096
1953 41 Western Sanat Yönetmeni 6.6 258
1953 Komedi Yönetmen Asistanı 5.6 224
1952 40 Western Yönetmen Asistanı 6.8 1,104
1950 Komedi Yönetmen Asistanı 8.6 1,052
1950 38 Dram Yönetmen Asistanı 5.7 7
Film Altyazıları
Venom (2,984) A Simple Favor (2,702) First Man (1,955) Roma (1,341) Between Worlds (1,245) The Predator (972) Lukas (952) Sky Hunter (842) Mowgli (770) Goosebumps 2: Haunted Halloween (661)
Dizi Altyazıları
Arrow (2,884) Vikings (2,808) The Flash (1,764) Supergirl (1,634) Supernatural (1,098) Counterpart (1,070) La Casa de Papel (830) The Big Bang Theory (681) Friends (680) Doctor Who (660)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018