Giriş Kayıt
Jim Cornish

Jim Cornish


Sanat Bölümü

Jim Cornish, sanat bölümü.

Cehennemden Kaçış 2 (2000), Essex Boys (2000), Incognito (1997), Ufuk Faciası (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: James Daniel Cornish
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Animasyon Sanat Bölümü 7.3 49,403

Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi
2018 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 217,627

Hayat
2017 Korku Sanat Bölümü 6.6 180,372

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar
2016 Macera Sanat Bölümü 7.3 360,303

Tarzan Efsanesi
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 148,739

Denizin Ortasında
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 107,596
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 350,068

Jack Ryan: Gölge Ajan
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 114,200
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 134,672

Yerçekimi
2013 Macera Sanat Bölümü 7.7 704,208
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 589,338

Pamuk Prenses ve Avcı
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 257,652

Düşmanı Korurken
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 191,585

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 Macera Sanat Bölümü 8.1 685,246

X-Men: Birinci Sınıf
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 7.7 603,398

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 Macera Sanat Bölümü 7.7 420,795

Pers Prensi: Zamanın Kumları
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 253,092

Harry Potter ve Melez Prens
2009 Macera Sanat Bölümü 7.6 414,373

Kara Şövalye
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 9.0 2,041,828

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı
2007 Macera Sanat Bölümü 7.5 449,586

Cehenneme Bir Adım
2005 Macera Sanat Bölümü 7.2 183,366

Batman Başlıyor
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 8.2 1,182,362

Operadaki Hayalet
2004 Dram Sanat Bölümü 7.3 109,183

Ajan Cody Banks 2: Hedef Londra
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 4.5 12,958

Lara Croft Tomb Raider: Yaşamın Kaynağı
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 5.5 121,168

007 James Bond: Başka Bir Gün Öl
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 190,810

Cehennemden Kaçış 2
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 4.5 6,078
2000 Suç Sanat Bölümü 6.1 3,560

Uzayın Derinliklerinde
1998 Aksiyon Sanat Bölümü 5.1 66,144

Ufuk Faciası
1997 Korku Sanat Bölümü 6.7 142,485
1997 Suç Sanat Bölümü 6.6 2,963
1997 Dram Sanat Bölümü 6.9 2,888
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (430,053) Supernatural (3,477) American Gods (3,226) The Big Bang Theory (3,034) Gotham (2,085) Into the Badlands (1,948) Vikings (1,876) Star Trek: Discovery (1,830) This Is Us (1,408) The Blacklist (1,196)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019