Giriş Kayıt
Abbie Cornish

Abbie Cornish (40)


Oyuncu

Abbie Cornish, 07 Ağustos 1982 Lochinvar, New Güney Wales, Avustralya doğumlu oyuncu.

Limit Yok (2011), Sucker Punch (2011), RoboCop (2014), Uzaydan Gelen Fırtına (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Ağustos 1982
Doğum Yeri: Lochinvar, New Güney Wales, Avustralya
Burcu: Aslan
Boyu: 1.73 m
9.2 (105 Oy)
  • Currently 183/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (50)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 40 Aile Oyuncu 6.1 622
2022 40 Aksiyon Oyuncu 3.8 3,891
2021 39 Aksiyon Oyuncu 5.0 8,009
2019 Dram Oyuncu 6.9 757
2018 36 Korku Oyuncu 3.9 1,896
2018 36 Dram Oyuncu 6.5 4,802
2018 Aksiyon Oyuncu 8.0 142,415
2018 36 Oyuncu 7.1 86

Üç Billboard Ebbing Çıkışı, Missouri
2017 35 Suç Oyuncu 8.1 514,601

Uzaydan Gelen Fırtına
2017 35 Aksiyon Oyuncu 5.3 110,417

6 Gün
2017 35 Aksiyon Oyuncu 6.2 22,703
2017 35 Dram Oyuncu 6.2 730
2016 34 Gerilim Oyuncu 5.4 7,611
2015 33 Gizem Oyuncu 6.4 64,541
2015 33 Belgesel Oyuncu 6.1 43
2014 Macera Oyuncu 7.3 6,400
2014 32 Kısa Metraj Oyuncu 5.6 37
2014 32 Aksiyon Oyuncu 6.2 231,208

Yedi Psikopat
2012 30 Komedi Oyuncu 7.1 262,111

Kızım
2012 30 Dram Oyuncu 6.2 1,354
2011 29 Dram Oyuncu 6.2 13,193
2011 29 Aksiyon Oyuncu 6.0 244,941

Limit Yok
2011 29 Gizem Oyuncu 7.4 580,521

Baykuş Krallığı Efsanesi
2010 28 Animasyon Oyuncu 6.9 84,509

Parlak Yıldız
2009 27 Biyografi Oyuncu 6.9 27,890

Görev Uğruna
2008 26 Dram Oyuncu 6.4 20,499

Elizabeth: Altın Çağ
2007 25 Biyografi Oyuncu 6.8 72,464
2006 24 Dram Oyuncu 7.2 46,334

İyi Bir Yıl
2006 24 Komedi Oyuncu 6.9 97,032
2005 Talk-Show Oyuncu 4.9 412
2005 Komedi Oyuncu 8.4 11,185
2004 22 Kısa Metraj Oyuncu 6.7 304

Tepetaklak
2004 22 Dram Oyuncu 6.7 8,073
2003 Dram Oyuncu 8.1 237
2003 21 Komedi Oyuncu 4.6 182
2003 Komedi Oyuncu 6.5 16,692
2000 18 Suç Oyuncu 5.1 1,593
1981 News Oyuncu 3.5 2,552
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023