Giriş Kayıt
Colman Corish

Colman Corish


Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü

Colman Corish, sanat yönetmeni, sanat bölümü.

Aşka Yolculuk (2010), The Tudors (2007), Camelot (2011), Lassie (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Sanat Yönetmeni 8.2 96,361

Titanik: Kan ve Çelik
2012 Dram Sanat Yönetmeni 7.3 1,368

Çapraz Ateş
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 77,383
2011 Dram Sanat Yönetmeni 6.5 21,606

Aşka Yolculuk
2010 Komedi Sanat Yönetmeni 6.5 82,309
2007 Dram Sanat Yönetmeni
Sanat Bölümü
8.1 59,621
2005 Macera Sanat Yönetmeni 6.7 3,277
2005 Komedi Sanat Yönetmeni 3.1 6,514

Kral Arthur
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 148,649

Kanlı Pazar
2002 Dram Sanat Bölümü 7.7 19,946

Aşkmatik
2000 Komedi Sanat Bölümü 6.0 5,685
2000 Komedi Sanat Bölümü 6.3 1,409
2000 Dram Sanat Yönetmeni    

Çılgın Mambo
2000 Komedi Sanat Yönetmeni 6.0 1,705
1998 Dram Sanat Bölümü 6.6 688

Gece Treni
1998 Dram Sanat Bölümü 6.5 296

Küçük Kasap
1997 Komedi Sanat Bölümü 7.2 7,955
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,363) Shameless (3,802) Bodyguard (2,229) Castle Rock (1,568) Fear the Walking Dead (1,567) Suits (1,288) The First (1,186) La Casa de Papel (1,055) The 100 (994) Mayans M.C. (809)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018