Giriş Kayıt
Ronnie Corbett

Ronnie Corbett (85)


Oyuncu

Ronald Balfour Corbett, 04 Aralık 1930 Edinburgh, Scotland, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Vahşi Yaratıklar (1997), (2010) Burke and Hare (2010), (2000) The Filth and the Fury (2000), (2012) A Liar's Autobiography: The Untrue Story of Monty Python's Graham Chapman (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Ronnie Corbett, 31 Mart 2016 tarihinde (85 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Ronald Balfour Corbett
Doğum Tarihi: 04 Aralık 1930
Ölüm Tarihi: 31 Mart 2016
Doğum Yeri: Edinburgh, Scotland, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Ronald Corbett | Sir Ronald Corbett | Ronnie Corbe
Burcu: Yay
Boyu: 1.55 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 84 Belgesel Oyuncu 6.0 7
2012 82 Animasyon Oyuncu
5.9 1,468
2012 82 Belgesel Oyuncu 8.5 17
2010 80 Komedi Oyuncu 6.2 18,253

Kimse Var Mı?
2008 78 Dram Oyuncu 6.8 4,396
2007 Komedi Oyuncu 8.3 8,330
2003 Komedi Oyuncu 7.7 19,314
2000 70 Belgesel Oyuncu 7.7 5,277
1999 Talk-Show Oyuncu 2.6 882

Vahşi Yaratıklar
1997 67 Komedi Oyuncu 6.4 21,551
1996 Aile Oyuncu 7.2 246
1990 60 Belgesel Oyuncu 7.5 192
1970 40 Komedi Oyuncu 7.1 537

Gazino Royal 007
1967 37 Aksiyon Oyuncu 5.2 24,747
1958 28 Komedi Oyuncu 6.1 116

Sahte milyoner
1954 24 Komedi Oyuncu 6.9 2,837
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019